ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – PC WORLD

Το PC WORLD, το No1 περιοδικό τεχνολογίας στον κόσμο, τώρα και στην Ελλάδα από την IT Publications Hellas. Για 22 χρόνια στην πρωτοπορία, το PC WORLD φτάνει στα χέρια 36.000.000 αναγνωστών από 50 χώρες του κόσμου. Το ελληνικό PC WORLD εκδίδεται κατόπιν συνεργασίας με την IDG (International Data Group), την μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία IT media, με παρουσία σε 85 χώρες.

Ο ερχομός του PC WORLD σηματοδοτεί την εντονότατη δραστηριοποίηση της IT Publications Hellas, στο χώρο των εκδόσεων ΙΤ, όπου ο πανίσχυρος αυτός τίτλος καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών του ελληνικού κοινού που ενδιαφέρεται για τις νέες τεχνολογίες. Απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε φίλους και γνώστες της ψηφιακής τεχνολογίας, αλλά και σε επαγγελματίες και ΙΤ managers, το PC WORLD αποτελεί το πιο ισχυρό εργαλείο αγοράς και χρήσης προϊόντων τεχνολογίας.

Κατά μεγάλη πλειονότητα το κοινό του PC WORLD είναι άνδρες 25-45 χρόνων μεσοανώτερου οικονομικού και μορφωτικού επιπέδου, ενώ σε μικρότερα -πλην σημαντικά- ποσοστά αναγνωστών περιλαμβάνονται οι γυναίκες και οι λοιπές ηλικιακές κατηγορίες. Με θεματολογία που απευθύνεται τόσο στον οικιακό χρήστη, όσο και στον επαγγελματία χρήστη της τεχνολογίας, το PC WORLD καλύπτει όχι μόνο το στενό φάσμα των υπολογιστών και των περιφερειακών τους, αλλά και το συνολικότερο αντικείμενο της ψηφιακής τεχνολογίας, από την εικόνα και τον ήχο, έως τα συστήματα home entertainment, το Internet και την κινητή τηλεφωνία. Στην αρθρογραφία του δίνεται ιδιαίτερο βάρος στον επαγγελματικό εξοπλισμό, όπως τα εταιρικά δίκτυα και η γενικότερη υποδομή τους.

Βασιζόμενο στα μεγαλύτερα ιδιωτικά εργαστήρια τεχνολογίας στην Ελλάδα, τα PC Laboratories, εξοπλισμένα με την πλέον σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή και προγράμματα μετρήσεων (benchmarks) διεθνώς αναγνωρισμένα, το PC WORLD διεξάγει τις πλέον αξιόπιστες και ενδελεχείς μετρήσεις σε κάθε είδος προϊόντος ψηφιακής τεχνολογίας. Πέρα όμως από τα ψυχρά νούμερα των μετρήσεων, το PC WORLD μεταφέρει στον αναγνώστη την πλήρη εικόνα τόσο της αγοράς όσο και της χρήσης των τεχνολογικών συσκευών στην καθημερινότητά του. Ο αναγνώστης ενημερώνεται με αναμφισβήτητα στοιχεία σχετικά με το ποιο προϊόν καλύπτει ακριβώς τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Το κυριότερο όμως είναι ότι το PC WORLD αποκαλύπτει τα μυστικά της απόλυτα πιο λειτουργικής και αποδοτικής χρήσης της τεχνολογίας.

Πέρα από τα πλέον σύγχρονα εργαστήρια τεχνολογίας στην Ελλάδα, η IT Publications Hellas διαθέτει και την πιο έμπειρη και καταξιωμένη συντακτική ομάδα στο χώρο του ειδικού Τύπου της πληροφορικής, καλύπτοντας τα υψηλά στάνταρ που απαιτούνται για την έκδοση του PC WORLD του Νο1 περιοδικού τεχνολογίας στον κόσμο.

Η κυκλοφορία του νέου περιοδικού, του οποίου τη διεύθυνση έκδοσης έχει αναλάβει ο Γιώργος Ροπόδης, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου 2004 και θα υποστηριχθεί με έντονη διαφημιστική εκστρατεία.

Πληροφορίες: 210 66 41 140, info@itpublications.gr