Το περιβάλλον του Darkfall αλλάζει, Οι αλλαγές στο περιβάλλον του Darkfall θα είναι ένα από τα κύρια στοιχεία του νέου expansion

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το περιβάλλον του Darkfall αλλάζει
Οι αλλαγές στο περιβάλλον του Darkfall θα είναι ένα από τα κύρια στοιχεία του νέου expansion

20 Ιουλίου 2010: Η Aventurine Α.Ε. ανακοινώνει τις νέες αλλαγές που θα πραγματοποιήσει στο Darkfall, εν όψει του νέου expansion. Η σημαντικότερη από τις αλλαγές αυτές αφορά το νέο περιβάλλον του παιχνιδιού.

Expansion και αλλαγές στα γραφικά
Το τρίτο κατά σειρά expansion του Darkfall είναι προ των πυλών. Σεβόμενη τους παίκτες της, η Aventurine αναπτύσσει ένα ακόμη πακέτο επέκτασης το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα παρέχεται εντελώς δωρεάν προς όλους. Κύριο χαρακτηριστικό του expansion αυτού είναι οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στον κόσμο του Agon. Το περιβάλλον θα αλλάξει σημαντικά, καθώς έχει γίνει επανασχεδιασμός των γραφικών, ώστε όλες οι περιοχές να είναι πολύ πιο ρεαλιστικές από πριν.

Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα εν όψει των μεγάλων αλλαγών που ετοιμάζει η Aventurine και που αφορούν αναβαθμίσεις σε όλους τους χαρακτήρες του Darkfall, στον εξοπλισμό τους, αλλά και στα animations.

DirectX 11 και motion capturing
Τα μεγάλα τεχνολογικά βήματα στο Darkfall αναμένονται κατά τους προσεχείς μήνες, όταν και θα ξεκινήσει η εισαγωγή του DirectX 11 στο παιχνίδι. Εκτός των παραπάνω, θα πραγματοποιηθεί update και στο User Interface, ώστε οι εντολές των παικτών να έχουν ταχύτερη ανταπόκριση, αλλά και η πλοήγηση στον χάρτη του παιχνιδιού και στην αντίληψη του χώρου να γίνει πολύ πιο φιλική προς τον απλό gamer.

Όσον αφορά στα animations του Darkfall Online, η Aventurine ετοιμάζει στις εγκαταστάσεις της ένα motion capture studio, ώστε πέρα από τις αλλαγές των γραφικών να δημιουργήσει τα νέα 3D models των χαρακτήρων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Επίσημο site
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκέπτεστε πάντοτε το site http://www.eu.darkfallonline.com, όπου δημοσιεύονται καθημερινά όλα τα τελευταία νέα του Darkfall. Εκεί θα βρείτε επίσης το σχετικό link για την free trial διάρκειας δύο εβδομάδων, που απευθύνεται σε όσους από εσάς επιθυμούν να το δοκιμάσουν.

Σχετικά με το Darkfall

Το Darkfall είναι το μεγαλύτερο video game που έχει παραχθεί ποτέ στην Ελλάδα.. Είναι ένα παγκόσμιο προϊόν το οποίο κυκλοφορεί από τον Φεβρουάριο του 2009 σε περισσότερες από 120 χώρες στον κόσμο και θεωρείται ένα από τα καλύτερα online παιχνίδια στην πολύ ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά των videogames. Το Darkfall Online είναι ένα παιχνίδι φαντασίας τύπου MMORPG, όπου μπορούν να συμμετάσχουν πολλαπλοί χρήστες με διάφορους χαρακτήρες σε ένα εντυπωσιακό σύστημα real-time μάχης. Ηρωικές μάχες, εχθροπραξίες ανάμεσα σε φυλές και χτίσιμο αυτοκρατοριών διαδραματίζονται σε έναν τεράστιο και μοναδικό φανταστικό κόσμο.

Το Darkfall συνδυάζει το παίξιμο ρόλων, τη δράση και τη στρατηγική. Είναι σχεδιασμένο να αναπαράγει έντονα ρεαλιστικές, ζωντανές μάχες σε έναν ρεαλιστικό εικονικό κόσμο για μια εμπειρία που απορροφά τον παίκτη. Ο στόχος του Darkfall είναι να δώσει στους παίκτες του μια διασκεδαστική πρόκληση μέσα σε ένα τεράστιο και ρεαλιστικό εικονικό κόσμο.

Περισσότερα στοιχεία θα βρείτε στο επίσημο site του παιχνιδιού: http://www.darkfallonline.com/hellas 

Σχετικά με την Aventurine
Η Aventurine Α.Ε. είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής Computer Games με έδρα την Αθήνα.  Κινητήριος δύναμη της Aventurine είναι το πάθος για το Gaming και την τεχνολογία πίσω από τα παιχνίδια. Η διαχείριση του Darkfall, το καινοτόμο παιχνίδι που κυκλοφορεί από τις 22 Φεβρουαρίου 2009, είναι η κύρια ασχολία της Aventurine.

Ο προγραμματισμός του παιχνιδιού, της τεχνολογικής πλατφόρμας, της μηχανής και των εργαλείων ξεκίνησε το 2003.  Η  Aventurine είναι μια πολυεθνική ομάδα 35 δημιουργών οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.
Περισσότερα στοιχεία θα βρείτε στο επίσημο site: http://www.aventurine.gr

Aventurine Α.Ε.
Αποστόλου Παύλου 10Β
Μαρούσι, Αθήνα. ΤΚ.15233
Τηλ: 210-6897512,
Fax: 210-6897305
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Τάσος Φλάμπουρας. Τηλ: 210-6897512
tasos@aventurine.gr
Media Relations:Μάνος Γρυπάρης. Τηλ: 210-6897512(εσ: 304).
E-mail:manos@aventurine.gr

Σχετικά με την Audio Visual Α.Ε.
Η Audio Visual Enterprises είναι μία κορυφαία εταιρία στο χώρο του Home Entertainment, με έδρα την Αθήνα και έντονη παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής επικράτειας μέσο των εταιρειών της σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία.

Η Audio Visual Enterprises απαρτίζεται από ένα σύνολο εταιριών που καλύπτει ένα μεγάλο πεδίο στον τομέα της ψυχαγωγίας, περιλαμβάνοντας βίντεο, τηλεόραση, κινηματογράφους και πάρκα ψυχαγωγίας, ενώ είναι επίσημος συνεργάτης κολοσσών στον χώρο της διασκέδασης, όπως η Warner Bros, η The Walt Disney Company και η Village Films. Με το Darkfall Online και την δημιουργία ξεχωριστού τομέα Παιχνιδιών, η Audio Visual Enterprises πραγματοποιεί την είσοδό της στο χώρο του Online Gaming.
Περισσότερα στοιχεία θα βρείτε στο επίσημο site: http://www.ave.gr
 
Tasos Flambouras
Aventurine SA
Apostolou Pavlou 10B
Maroussi 15 123
GREECE
Tel: +30 210 6897512 ext. 301
visit us at:
http://www.aventurine.gr
http://www.darkfallonline.com