Το K7 TotalSecurity, κατέκτησε το VB100 για μια ακόμη φορά με μια εξαιρετική επίδοση.

Η ναυαρχίδα των λύσεων της K7 Computing κατέκτησε το βραβείο VB100 στις δοκιμές του Αυγούστου 2010 σε περιβάλλον Windows Vista Business Edition. Το Virus Bulletin πραγματοποιεί ανεξάρτητες δοκιμές σε λογισμικό ασφαλείας μέσω αξιόπιστων και δύσκολων δοκιμών κάθε δυο μήνες. Το K7 TotalSecurity κερδίζει συνεχόμενα το βραβείο του Virus Bulletin τα τελευταία χρόνια κάτι το οποίο αποδεικνύει την σταθερότητα και την αποτελεσματικότητά του.
Σύμφωνα με το VirusBulletin «το αρχείο εγκατάστασης τoυ Κ7  είναι μόνο 52MB και τρέχει πολύ γρήγορα, με μόνο μερικά βήματα και χωρίς την ανάγκη επανεκκίνησης. Το περιβάλλον εργασίας είναι ξεκάθαρο και εύκολο στην πλοήγηση με σωστή ομαδοποίηση των λειτουργιών ενώ τα χρώματα μπλε και πορτοκαλί είναι ευχάριστα. Τα ποσοστά ανίχνευσης κακόβουλου λογισμικού ήταν εξαιρετικά.»
Ο Keseven ιδρυτής της K7 Computing δήλωσε «είμαι χαρούμενος για την κατάκτηση ενός ακόμη βραβείου VB100 το οποίο πιστοποιεί την σταθερότητα και την αφοσίωση μας στην προσφορά της καλύτερης προστασίας στους πελάτες μας.»
Για περισσότερες πληροφορίες για το K7 Total Security επισκεφτείτε το http://www.k7computing.com/en/Product/k7-totalsecurity.php

Σχετικά με το VB100
To Virus Bulletin ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1989 ως περιοδικό με πληροφορίες για κακόβουλο λογισμικό, την προστασία και την ανίχνευση τους. Το VirusBulletin σύντομα έγινε ηγέτης στον τομέα της ενημέρωσης για το κακόβουλο λογισμικό.
Για πολλά χρόνια το VirusBulletin πραγματοποιεί ανεξάρτητες δοκιμές σε προϊόντα antivirus. Το μοναδικό βραβείο VB100 είναι αναγνωρισμένο από την βιομηχανία των προϊόντων προστασίας από κακόβουλο λογισμικό.

Για περισσότερες πληροφορίες  http://www.virusbtn.com 

Σχετικά με την K7 Computing
Η K7 Computing διαθέτει βραβευμένα προϊόντα για την προστασία Η/Υ (internet security και antivirus) ενάντια σε viruses, malware, spyware, phishing και επιθέσεις από hackers. Πρόσφατα η K7 διέθεσε στην αγορά ένα εργαλείο προστασίας ηλεκτρονικών συναλλαγών για την προστασία των δεδομένων.
Με περισσότερες από δυο δεκαετίες στην ασφάλεια της πληροφορικής η K7 κατάφερε να γίνει νούμερο ένα στις πωλήσεις σε λογισμικό ασφαλείας καταναλωτών στην Ιαπωνία. 

Για περισσότερες πληροφορίες  http://www.k7computing.com