To Google Personalized Homepage ομορφαίνει.

To Google Personalized Homepage από σήμερα προσφέρει μια νέα όμορφη λειτουργία. Τώρα μπορούμε να επιλέξουμε να εμφανίζεται είτε με το κανονικό θέμα είτε να διαλέξουμε μεταξύ 6 καινούργιων θεμάτων τα οποία αλλάζουν το φόντο, το χρώμα των γραμματοσειρών, τα εικονίδια, το μέγεθος των κουμπιών και το logo του Google.

………………………………………….

Το κάθε θέμα είναι ένα XML το οποίο περιέχει μια λίστα από αρχεία CSS. Σύμφωνα με το Google τα θέματα θα αλλάζουν δυναμικά ώστε να ταιριάζουν με τις ώρες της ημέρας, εμπεριέχοντας τα ηλιοβασιλέματα και την δύση του ήλιου, αλλά ταυτόχρονα θα αλλάζουν και σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες.
Επειδή το κάθε θέμα είναι απλώς ένα αρχείο CSS, είναι πολύ πιθανό το Google να επιτρέψει σε χρηστές να δημιουργήσουν και τα δικά τους θέματα.
Οποίος δεν χρησιμοποιεί το Google Personalized Homepage μπορεί να το κάνει πηγαίνοντας στο http://www.google.com/ και να επιλέξει πάνω δεξιά το Personalized Homepage.
Τα θέματα είναι πολύ όμορφα και οποίος δεν έχει δοκιμάσει την υπηρεσία τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνει.

Log.gr - Τεχνολογικές Ειδήσεις
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.