Το Far Cry 2 και στις κονσόλες

Η Ubisoft ανακοινώσε ότι το Far Cry 2 δεν θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PC, αλλά θα υπάρξουν και εκδόσεις του για τις κονσόλες XboX 360 και PlayStation 3.
Το Far Cry 2 θα κινηθεί στα βήματα του προκάτοχου του – μεγάλοι χάρτες ,πολλαπλές επιλογές επίτευξης του στόχου – εκτός από το περιβάλλον, που αυτήν την φορά θα μας μεταφέρει στην Αφρική. Έρημοι, σαβάνες και πυκνές ζούγκλες θα είναι τα μέρη όπου θα διαδραματίζεται η ιστορία του παιγνιδιού, σε ένα τεράστιο τερέν 50 τετραγωνικών χιλιόμετρων. Όλη η βλάστηση στο παιχνίδι θα είναι animated και θα δείχνει πολύ ρεαλιστική. Για παράδειγμα τα κινούμενα οχήματα θα αφήνουν ίχνη από τις ροδές τους στο χορτάρι, οι φωτιές θα κινούνται συμφώνα με την κατεύθυνση του άνεμου, ενώ και τα δέντρα που θα δέχονται σφαίρες θα καταστρέφονται.
Ας ελπίσουμε μόνο ότι η Ubisoft θα προσέξει και το gameplay, ώστε αυτό να είναι τουλάχιστον εφάμιλλο του πρώτου Far Cry και να μην αναλωθούν οι προσπαθείες της στην επιτευξη μοναχα υπέροχων γραφικων.
Η μηχανή γραφικών του παιγνιδιού είναι εντελώς καινούργια και η ανάπτυξη της κράτησε περίπου δυο χρόνια , όπως είναι αντιληπτό δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του πρώτου Far Cry που ήταν δημιούργημα της Crytek.

http://farcry.uk.ubi.com/index.php

…………………………………………………………………………………