Το F-Secure Mobile Anti Virus υποστηρίζει το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 5.0

Η εταιρεία F-Secure ανακοίνωσε σήμερα μια επέκταση του λογισμικού F-Secure Mobile Anti-Virus, με την οποία θα υποστηρίζεται το καινούργιο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 5.0. Πρόκειται για μια επέκταση στο λογισμικό F-Secure Mobile Anti-Virus for Windows Mobile 2003.

Μιλώντας για το γεγονός, ο αντιπρόεδρος, Ασφάλειας Κινητής Τηλεφωνίας δήλωσε: “Είναι ένα λογικό βήμα για το Tμήμα ανάπτυξης προϊόντων Antivirus για φορητές πλατφόρμες και μια αναγνώριση της μεγάλης σημασίας της Microsoft στην αγορά κινητής τηλεφωνίας. Το Windows Mobile είναι ένα προηγμένο λειτουργικό σύστημα ανοιχτής φύσεως και με την αύξησης της φήμης του πιθανώς θα γίνει ο μελλοντικός στόχος των συγγραφέων ιών.

Με την εμφάνιση της επέκτασης αυτής, η F-Secure τώρα υποστηρίζει όλες τις πλατφόρμες των Windows Mobile, 2003, 5.0, Pocket PC και Smartphones .

Παραδείγματα συσκευών Pocket PC που λειτουργούν υπό Windows Mobile 5.0 είναι το QTek9000, το QTek9100, MDA Pro.

Παραδείγματα Smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 5.0 είναι το QTek8300 και το QTek8310.

Το F-Secure Mobile Anti-Virus 2.1 for Windows Mobile υποστηρίζει τα Αγγλικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Σουηδέζικα . Επίσης υπάρχει υποστήριξη για συσκευές square-screen devices όπως την HP iPAQ 6515.

F-Secure Mobile Anti-Virus παρέχει μια, εγκατεστημένη στη συσκευή , real-time προστασία για κακόβουλο περιεχόμενο με αυτόματη – over the air -αναβάθμιση. Αποτελεί την πρώτη και την πιο ευρέως διαθέσιμη υπηρεσία Antivirus για κινητή τηλεφωνία στον κόσμο.

Για μια δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών, επισκεφθείτε: http://mobile.f-secure.com/downloads.html

Σχετικά με την Ιnter Engineering
H Inter Engineering είναι μία από τις λίγες εταιρείες αφοσιωμένες στην Ασφάλεια Δεδομένων. Ιδρύθηκε το 1991 με επίκεντρο την καταπολέμηση Ιών υπολογιστών. Κατά την διάρκεια των ετών η εταιρεία έχει αποκτήσει πολύτιμες και μοναδικές γνώσεις σχετικά με μείζον θέματα Ασφάλειας Δεδομένων όπως η πρόληψη, εντόπιση και εξουδετέρωση Ιών-υπολογιστών, Ασφάλεια Περιεχομένων, Κρυπτογράφηση, Περιορισμός Πρόσβασης σε λογικό και φυσικό επίπεδο, Βιομετρική, Προστασία Λογισμικού από Πειρατεία και Επαναφορά Δεδομένων. Με μεγάλη ευθύνη η Inter Engineering συμβάλλει στην ειδικότητα της προστασίας ακεραιότητας δεδομένων και επιχειρήσεων με δραστηριότητες που ποικίλουν από εντατική έρευνα έως υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων.

Λειτουργώντας ως διανομέας λύσεων Ασφάλειας Δεδομένων, η Inter Engineering προσφέρει Συμβουλές, Προϊόντα και Υπηρεσίες. Η γεωγραφική περιοχή δράσης τις εταιρείας, που καλύπτεται μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών, αποτελείται από Ελλάδα, Κύπρο, ΠΓΔΜ και άλλες χώρες των Βαλκανίων. Χάρη των συνεργασιών με κορυφαίες εταιρίες και οργανισμούς εγγυάται για τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις.

Για επικοινωνία:

Inter Engineering
Τηλ. 2410-670030
Fax. 2410-670006
e-mail: sales@inter.gr
http://www.inter.gr