Τι θα πρέπει να ξέρετε σχετικά με την ψηφιακή σήμανση στους ανελκυστήρες.

Ο στόχος του κάθε διαφημιστή είναι να έχει ένα δέσμιο κοινό που να βλέπει το μήνυμά του. Οι ανελκυστήρες παρέχουν το τέλειο περιβάλλον για να επιτύχει αυτός ο σκοπός. Οι επιβάτες είναι περιορισμένοι σε ένα μικρό χώρο και πρέπει να περιμένουν για να φτάσουν στον προορισμό τους. Αντίθετα με την παράξενη σιωπή ανάμεσα στους επιβαίνοντες ή τον ήχο της μονότονης μουσικής, το περιεχόμενο των ψηφιακών πινακίδων προσελκύει το κοινό.

ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ
Όταν εξετάζεται το ενδεχόμενο της ψηφιακής σήμανσης σε ανελκυστήρες , πρέπει να δοθεί προσοχή  στις προθήκες ή  τα περιβλήματα που θα στεγάσουν τη σήμανση . Προτιμώνται οι λεπτές ή σε εσοχή προθήκες , καθώς ο χώρος είναι ήδη σε ένα ασφάλιστρο . Μία καλά σχεδιασμένη βιτρίνα δεν πρέπει να  είναι  μόνο ελκυστική  και να ταιριάζει με το μοτίβο του χώρου. Θα πρέπει επίσης να παρέχει επιπλέον προστασία από τυχαία ζημιά στην οθόνη . Η εγκατάσταση ψηφιακής σήμανσης πρέπει να πληροί τον κώδικα και ότι γενικά περιλαμβάνουν οι απαιτήσεις για την οθόνη . Δεν μπορεί να προεξέχει από το τοίχωμα του ανελκυστήρα πάνω από 1,5 ίντσες .

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Η απομακρυσμένη διαχείριση του περιεχομένου, ειδικά σε έναν κινούμενο χώρο, παρέχει ένα τεράστιο όφελος με την χρήση ψηφιακών πινακίδων. Αν πρέπει να επισκέπτεται κανείς την κάθε οθόνη προκειμένου να ανανεώσει το περιεχόμενό της δεν υπάρχει κέρδος από την χρήση εκτυπωμένων μηνυμάτων. Η δικτυακή συνδεσιμότητα είναι αναγκαία και μπορεί να προσφέρει ενδιαφέρουσες προκλήσεις στον τομέα των ανελκυστήρων.
Κατ’ αρχάς , ελέγξτε τον παροχέα υπηρεσιών του ανελκυστήρα σας . Θα είναι σε θέση να σας ενημερώσει για τυχόν τοπικούς κώδικες και τις κατευθυντήριες γραμμές που μπορούν να διέπουν την εγκατάσταση των καλωδίων του δικτύου και τυχόν εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν τον  ανελκυστήρα σας . Συχνά , η αποτυχία να το διεκπεραιώσει μπορεί να ακυρώσει οποιαδήποτε σύμβαση υπηρεσιών μπορεί να έχετε μαζί του.
Θα μπορούσε ή καλωδίωση του ανελκυστήρα σας να έχει δυνατότητες δικτύωσης , ειδικά αν έχουν ήδη εγκατασταθεί κάμερες ασφαλείας . Ή μπορεί να υπάρχει πρόβλεψη για τις συνδέσεις Wi-Fi. Και πάλι , συμβουλευτείτε τον παροχέα υπηρεσιών του ανελκυστήρα σας για να ανακαλύψετε ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες για την  εγκατάσταση σας .
Με τις οθόνες εγκατεστημένες και με την εγκαθίδρυση της συνδεσιμότητας, μένει να εξετάσουμε πιο είδος περιεχομένου θα ήταν το ιδανικό.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Μερικοί θα προτείνουν την προβολή τοπικών ειδήσεων ή video για την ψυχαγωγία των επιβατών. Η αλήθεια όμως είναι ότι κανείς δεν μπαίνει σε ένα ασανσέρ για λόγους διασκέδασης. Η πιθανή εξαίρεση θα ήταν το ξαδερφάκι μας από την επαρχεία που επισκέπτεται για πρώτη φορά την πόλη, αλλά θα ήταν πολύ απασχολημένο για να κοιτάξει την ψηφιακή πινακίδα έτσι κι αλλιώς.
Οι ανελκυστήρες αφορούν την μεταφορά και οι επιβάτες έχουν στο μυαλό τον επόμενο προορισμό τους. Τι θα έχουν το χρόνο να επεξεργαστούν ; Μία καλά σχεδιασμένη στατική εικόνα ή ίσως και δύο . Διαφορετικά, το μήνυμά σας θα απορριφθεί ή θα χαθεί εντελώς αν ο θεατής πρέπει να μεταπηδά μέσα από οποιαδήποτε ψυχολογική στεφάνη προσπαθώντας να καταλάβει τι προσπαθείτε να μεταδώσετε . Το απλό περιεχόμενο είναι η καλύτερη προσέγγιση .
Οι ανελκυστήρες σίγουρα αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για την στόχευση του κοινού. Με μια καλά μελετημένη ψηφιακή σήμανση θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τον χώρο τόσο για εσάς όσο και για τους επιβάτες.

Πηγή Ενημέρωσης: συντήρηση ανελκυστήρων stager