Τεχνολογία VOIP προσιτή σε όλο τον κόσμο

Μέχρι σήμερα όλα τα τηλέφωνα VoIP που γνωρίζαμε, απαιτούσαν την ύπαρξη υπολογιστή ή κάποιας δικτυακής υποδομής. Η TOPCOM, εχοντας μπει στα χωράφια του VoIP, εδω και 2 χρόνια, κάνει, εκτός των άλλων, πολύ δυνατή παρουσίαση με τη εισαγωγή του Webt@lker 5000, ενός ενσύρματου τηλεφώνου VoIP με ενσωματωμένο λογισμικό Skype που οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν χωρίς την χρήση υπολογιστή. Το Webt@lker 5000 ειναι πιστοποιημένο απο την Skype και διαθέτει ενσωματωμένο το λογισμικό της, ετσι ώστε να εξασφαλιστεί πλήρως η συμβατότητα.

Το νέο αυτό δικτυακό τηλέφωνο, διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2.4” που δείχνει τα menu της Skype, και ο χρήστης μπορεί να απεικονίσει αλλά και να εκτελέσει μέσω αυτής όλες τις λειτουργίες του προγράμματος, όπως αν ήταν μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του. Το TOPCOM Webt@lker 5000 δεν απαιτεί τίποτα άλλο παρά μια σύνδεση broadband. Έτσι, απλά το συνδέετε με το router σας και λειτουργεί άμεσα.

Αλλο ενα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Webt@lker 5000 ειναι οτι το ενσύρματο τηλέφωνο μπορεί να συνδεθεί σε ασύρματο “WiFi” δίκτυο με την βοήθεια του “TOPCOM Wireless Expansion Kit” (Διαθέσιμο απο Ιούλιο 2007).

Η τηλεφωνία VoIP εξελίσεται, περνάει σε διαφορετικό επίπεδο και παίρνει τη θέση της μέσα στο σαλόνι του σπιτιού μας. Η TOPCOM μέσω της VIS ABEE, αντιπροσώπου της στην Ελλάδα, πρωτοστατεί στην αλλαγή αυτή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
VIS ABEE
Tηλ : 210 4941790
210 4965066
Fax : 210 4970433
E-mail: info@viselectronics.gr
http://www.topcom.gr