Τα virtual pets επιστρέφουν! Tamagotchi Connection

Ποιος δεν θυμάται τον πάταγο και την τεράστια εμπορική επιτυχία των ηλεκτρονικών κατοικίδιων με την ονομασία Tamagotchi ;
Είχαν πουληθεί περισσότερα από 40 εκατομμύρια Tamagotchi παγκοσμίως και οι ιδιοκτήτες τους έπρεπε να τα συμπεριφέρονται όπως σε πραγματικά, ζωντανά κατοικίδια. Αυτό σημαίνει πως έπρεπε να τα ταΐζουν στις σωστές ώρες, να τα κάνουν βόλτες και να τα καθαρίζουν πατώντας τα κατάλληλα κουμπιά στην μονάδα τους.
Αν τα έκαναν όλα σωστά, τότε το Tamagotchi ζούσε μια ευτυχισμένη και πλούσια εικονική ζωή, διαφορετικά αρρώσταιναν, ήταν δυστυχισμένα και τελικώς πέθαιναν.
Τώρα κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του παιχνιδιού που ήδη έχει πουλήσει 250.000 κομμάτια στην Βρετανία από τον Μάιο που πρωτοκυκλοφόρησε.
Τώρα μάλιστα έχει προστεθεί και δυνατότητα παύσης, μεγαλύτερη οθόνη, περισσότερες προγραμματιστικές δυνατότητες, αλλά και infra-red για επικοινωνία με άλλες μονάδες, που δίνει την δυνατότητα να παίζουν δυο παίχτες αντίπαλοι παιχνίδια αλλά και να ανταλλάσσουν δώρα έως και να αποκτούν μωρά!

http://tamagotchiconnection.com/products/
http://news.scotsman.com/scitech.cfm?id=1003612004&20040827165045
http://www.gizmodo.com/archives/tamagotchi-connection-hits-us-019348.php