Συνεργασία Inter Engineering – FNAC

Οι Inter Engineering και FNAC ανακοινώνουν την συνεργασία τους για την διάθεση των retail προϊόντων F-Secure στα καταστήματα της γνωστής εταιρείας λιανικής πώλησης προϊόντων τεχνολογίας.


To F-Secure Internet Security 2008 αποτελεί η πιο ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας για τον χρήστη στο σπίτι συνδυάζοντας Anti Virus, Anti Spyware, Προσωπικό Firewall, Anti Spam, IPS, Anti Rootkit και γονικό έλεγχο (parental control). Η λύση συνδυάζει ποιότητα και εύκολη χρήση σε μία πολύ ελκυστική τιμή που καλύπτει τρεις υπολογιστές.


Αξιοσημείωτες είναι οι πρωτοποριακές τεχνολογίες F-Secure Deepguard για προστασία από zero-day επιθέσεις, F-Secure Blacklight για Rootkit εντοπισμό, πολλαπλές μηχανές ανίχνευσης και επίπεδα παιδί-έφηβο-ενήλικα στον γονικό έλεγχο.
Όλα αυτά με Ελληνικό περιβάλλον χρήσης και συνοδευόμενα από την ποιοτική δωρεάν τεχνική υποστήριξη της Inter Engineering μέσω τηλεφώνου και email.


Ο Josmaarten Swinkels της Inter Engineering προσθέτει: “H FNAC είναι ένας διεθνής retailer με πάρα πολλά χρόνια παρουσίας, τεράστια εμπειρία και πολύ εντυπωσιακή οργάνωση. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας να συνεργαστούμε με μία τόσο σημαντική εταιρεία στον χώρο της λιανικής πώλησης.”


Το F-Secure Internet Security είναι διαθέσιμο στο κατάστημα FNAC, The Mall Athens και σύντομα επίσης στο δεύτερο FNAC στην Γλυφάδα.
Τιμή: 59,50 Ευρώ για 3 υπολογιστές, 1 χρόνο με δωρεάν τεχνική υποστήριξη.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Inter Engineering
Τηλ. 2410-670030
E-mail: info@inter.gr