Συμφωνία Dell με Philips

Η Dell υπέγραψε συμφωνία πολλών εκατομμυρίων ευρώ με τη Royal Philips Electronics, μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες ηλεκτρονικών, για να παρέχει διεθνώς υπηρεσίες προς τους πελάτες της Philips, που χρησιμοποιούν υπολογιστές γραφείου. Η σύμβαση είναι διάρκειας 5 ετών και θα απασχολήσει 75.000 εργαζόμενους σε 60 και πλέον χώρες.

Η Philips επέλεξε τη Dell, για να μειώσει το κόστος και ταυτόχρονα να παρέχει και υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας μέσω της τυποποίησης, της ολοκλήρωσης και της βελτιστοποίησης της διαδικασίας, πέρα από την υποδομή υπολογιστών γραφείου της Philips. Η τυποποίηση του περιβάλλοντος θα συμπεριλάβει όλα τα γραφεία της Philips και θα οδηγήσει στη μέγιστη διαφάνεια και ευελιξία για την επιχείρηση, επιτρέποντάς της έτσι να δημιουργήσει έναν εικονικό παγκόσμιο εργασιακό χώρο όπου οι υπάλληλοι μπορούν να εργαστούν οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Αναλαμβάνοντας το ρόλο του πρωτεύοντος service integrator, η Dell θα ηγηθεί κοινοπραξίας των συνεργατών της – Atos Origin και Getronics για να υλοποιήσει τη διεθνή σύμβαση. H Atos Origin είναι μία πολυεθνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής τεχνολογίας, ενώ η Getronics είναι παγκοσμίως ένας από τους κύριους προμηθευτές αυτόνομων λύσεων πληροφορικής τεχνολογίας, επικοινωνιών και υπηρεσιών.

Ο κος Josh Claman, VP Services, Dell Europe Middle East and Africa (EMEA), Dell, δήλωσε σχετικά: «Όπως με όλες τις συμβάσεις υπηρεσιών, έτσι και με αυτή, η Dell θα διαθέσει τις διαδικασίες, τις πρακτικές και την επιχειρηματική της κουλτούρα γενικότερα, για να αντεπεξέλθει στη δέσμευση που έχει αναλάβει, στο να προσφέρει μια ενιαία προσέγγιση στην παγκόσμια παροχή υπηρεσιών. Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που η Philips έχει επιλέξει ως βασικό της συνεργάτη τη Dell προκειμένου να μετασχηματίσει το πληροφοριακό της σύστημα»
—-
(http://e-solutions.realize.gr/Uploads/BannerCache/realcms20041221125114.htm)