Στις 2 Δεκεμβρίου το Xbox 360 θα βρίσκεται στις προθήκες των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα

Στις 2 Δεκεμβρίου η Νέα Γενιά Videogaming, θα βρίσκεται στις προθήκες των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα !

H Microsoft Ελλάς παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα κονσόλα videogaming Xbox 360, σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Σε ένα φουτουριστικό χώρο με ένα εντυπωσιακό σκηνικό, εκατοντάδες gamers είχαν τη δυνατότητα να γευτούν πρώτοι τη νέα εμπειρία παιχνιδιού που προσφέρει το Xbox 360, κάνοντας χρήση των 100 διαθέσιμων παιχνιδομηχανών. Μια γιγαντιαία σφαίρα αντικατόπτριζε το παιχνίδι του μέλλοντος το οποίο γίνεται πραγματικότητα μέσα από τις πρωτοποριακές δυνατότητες του Xbox 360. Η εκδήλωση εντυπωσίασε όλους τους συμμετέχοντες που ενθουσιάστηκαν με την υψηλής ποιότητας ψηφιακή ψυχαγωγία.

Από νωρίς το απόγευμα, εκατοντάδες gamers και λάτρεις της ψηφιακής ψυχαγωγίας αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες και συνωστίστηκαν με ανυπομονησία στην είσοδο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, προκειμένου να βρεθούν δίπλα στις 100 νέες κονσόλες Xbox 360 που υπήρχαν στο χώρο και να συντονιστούν στους ρυθμούς μιας πλειάδας καινούριων παιχνιδιών που υποστηρίζει η κονσόλα νέας γενιάς της Microsoft. Εντυπωσιακά γραφικά υψηλής ευκρίνειας, ολοζώντανοι χαρακτήρες και πρωτοποριακό gameplay σε συνδυασμό με τη δύναμη της νέας κονσόλας Xbox 360, κήρυξαν την έναρξη μίας νέας εποχής στη διαδραστική, ψηφιακή ψυχαγωγία, μεταφέροντας τους gamers στο επίκεντρο του κάθε παιχνιδιού.

Αναφερόμενος στην επιτυχημένη εκδήλωση, ο κ. Χρήστος Τσάγκος, Γενικός Διευθυντής της Microsoft Ελλάς, δήλωσε: «Σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέραμε στους Έλληνες φίλους των videogames μια πρώτη γεύση από το μέλλον της ψηφιακής ψυχαγωγίας, όπως θα τη διαμορφώσει το Xbox 360. Η είδηση φυσικά για όσους περιμένουν με ανυπομονησία να απολαύσουν το Xbox 360 στην άνεση του σπιτιού τους, είναι ότι η νέα γενιά παιχνιδιών που παρουσιάστηκε απόψε για πρώτη φορά, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά στις 2 Δεκεμβρίου»

Η κα Ελένη Σπέντζου, Home & Entertainment Manager της Microsoft Ελλάς, σημείωσε: «Η αποψινή βραδιά σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τους φίλους των videogames στην Ελλάδα και είναι πολύ σημαντικό πως οι μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής παιχνιδιών και οι αντιπρόσωποι τους στην Ελλάδα ήταν μαζί μας σε αυτή τη γιορτή. Το Xbox 360 δεν φέρνει μόνο τη νέα γενιά παιχνιδιών στους gamers, αλλά και μια πρωτοποριακή εμπειρία στον τρόπο με τον οποίο παίζουν και διασκεδάζουν στον προσωπικό χώρο τους.»

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον πετυχημένο προκάτοχό του, Xbox, το Χbox 360 αποτελεί τη νέα πραγματικότητα στην ψηφιακή διασκέδαση και συνδυάζει μία σειρά επιπρόσθετων μοναδικών λειτουργιών και χαρακτηριστικών, πέρα από το παραδοσιακό videogaming. Η νέα κονσόλα της Microsoft είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας με το οποίο μπορεί να απολαύσει κανείς μουσική, ταινίες, φωτογραφίες και διασύνδεση με μία ευρεία γκάμα συσκευών όπως MP3 players, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και υπολογιστές που διαθέτουν Microsoft Windows XP.

Το Xbox 360 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 2 Δεκεμβρίου, σε δύο προσφερόμενα πακέτα: για τους παίκτες που θέλουν να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού, στην καλύτερη τιμή από την πρώτη στιγμή, η Microsoft Ελλάς θα προσφέρει την κονσόλα Xbox 360 στην εκτιμωμένη λιανική τιμή των €399,99*. Αυτή η έκδοση, η οποία θα ξεχωρίζει από τη χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια πάνω στην ίδια την κονσόλα, θα διαθέτει συστατικά στοιχεία και περιφερειακά που θα κοστίζουν πάνω από €200 αν αγοραστούν μεμονωμένα:

• Κονσόλα Xbox 360. Ελκυστική εμφάνιση και πανίσχυρο περιεχόμενο – τρεις πανίσχυροι επεξεργαστικοί πυρήνες που μπορούν να προσφέρουν απεικόνιση 720p/1080i, κινηματογραφική απόδοση εικόνας 16×9, δυνατότητα anti-aliasing για πιο ομαλή απεικόνιση στις υφές, πλήρως surround ήχο και άμεση δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών DVD.

• Σκληρός Δίσκος Xbox 360 (20 GB). Αποσπώμενος και με χωρητικότητα 20 GB, ο σκληρός αυτός δίσκος επιτρέπει στους παίκτες να αποθηκεύσουν παιχνίδια, μουσική, καθώς και επίπεδα, demos και άλλο υλικό.

• Ασύρματο Χειριστήριο Xbox 360. Ασύρματο χειριστήριο ακριβείας και υψηλών επιδόσεων που περιλαμβάνει το Xbox® Guide Button για άμεση πρόσβαση σε ταινίες, μουσική και παιχνίδια, καθώς και εμβέλεια 10 μέτρων με 30 ώρες διάρκεια ζωής με δύο μπαταρίες ΑΑ.

• Πρόσοψη Xbox 360. Η αποσπώμενη πρόσοψη διατίθεται σε μοντέρνο λευκό (“chill”) χρώμα, και μπορεί να αντικατασταθεί με άλλες προσόψεις που θα αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του παίκτη ή θα ταιριάζουν στο χώρο του.

• Ακουστικά Xbox 360. Διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο, και επιτρέπουν στον παίκτη να οργανώσει τη στρατηγική με τους συμπαίκτες του ή να πειράξει τους αντιπάλους παίζοντας στο Xbox Live**.

• Σύνθετο καλώδιο HD-AV για το Xbox 360. Το καλώδιο αυτό συνδέει τους παίκτες με τον κόσμο των παιχνιδιών και των γραφικών του Xbox 360 μέσα από συνδέσεις υψηλής αλλά και κανονικής ευκρίνειας.

• Bonus – Media Remote. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα περιέχεται και το ενιαίο χειριστήριο για όλη την ψηφιακή εμπειρία, που επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν DVD, ταινίες και μουσική καθώς και να χρησιμοποιήσουν το βασισμένο σε Windows® XP Media Center Edition 2005 PC τους με ένα τηλεχειριστήριο.

Η δεύτερη έκδοση η οποία θα διατίθεται στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €299,99* είναι το Xbox 360 Core System, το οποίο παρέχει όλα όσα ο καταναλωτής χρειάζεται προκειμένου να εισέλθει στη νέα γενιά παιχνιδιών και ψυχαγωγίας, ενώ είναι πλήρως επεκτάσιμο για να προσφέρει την ολοκληρωτική εμπειρία του Xbox 360:

• Κονσόλα Xbox 360.

• Ενσύρματο Χειριστήριο Xbox 360. Το ενσύρματο χειριστήριο περιλαμβάνει ένα καλώδιο 3 μέτρων καθώς και άνετο, εργονομικό σχεδιασμό.

• Πρόσοψη Xbox 360.

• Καλώδιο AV για το Xbox 360. Το καλώδιο αυτό συνδέει τους gamers με τον κόσμο του Xbox 360, προσφέροντας μοναδικά γραφικά και παιχνίδια νέας γενιάς μέσα από συνδέσεις κανονικής ευκρίνειας.

* Οι παραπάνω τιμές είναι εκτιμώμενες τιμές λιανικής. Οι τιμές των προϊόντων Microsoft μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι διανομείς και οι μεταπωλητές των προϊόντων Microsoft, είναι ελεύθεροι να προσδιορίζουν την τιμή των προϊόντων που εμπορεύονται. Στις παραπάνω εκτιμώμενες λιανικές τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 19%.

** Η υπηρεσία Xbox Live δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα και την Πορτογαλία.

– Το Xbox 360 είναι το ισχυρότερο σύστημα βιντεοπαιχνιδιών και ψυχαγωγίας, που προσφέρει τα καλύτερα παιχνίδια και μοναδική εμπειρία ψηφιακής ψυχαγωγίας, με άξονα τον παίκτη. Το σύστημα θα κυκλοφορήσει αυτή την εορταστική περίοδο στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και τη Βόρεια Αμερική, ενώ θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του σε Αυστραλία, Κολομβία, Χόνγκ Κόνγκ, Κορέα, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη και Ταιβάν το 2006. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε online στη διεύθυνση http://www.xbox.com/xbox360 .

http://www.presspoint.gr/release.asp?id=77658