Στην online πώληση μουσικής προχώρησε το e-shop

Ακολουθώντας το παράδειγμα ομοειδών εταιρειών, το e-shop, ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά καταστήματα στην Ελλάδα προχώρησε στην πώληση μουσικής μέσα από την ιστοσελίδα του.
Στην ιστοσελίδα του καταστήματος αναφέρονται τα εξής,

Η νέα υπηρεσία Μusic Downloads του e-shop.gr, του πρώτου και μεγαλύτερου ηλεκτρονικού πολυκατάστηματος στην Ελλάδα, είναι γεγονός! Με 1,5 εκατομμύριο μουσικά κομμάτια που συνεχώς εμπλουτίζονται, η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε όλα τα αγαπημένα μας κομμάτια, όλων των κατηγοριών, τόσο από το ελληνικό, όσο και από το διεθνές ρεπερτόριο.
Για να εγκαινιάσει μάλιστα το γεγονός, το e-shop.gr, προσφέρει στους φίλους και πελάτες του μια δυνατή αποκλειστικότητα: το album της χρονιάς "Viva La Vida" των Coldplay με ένα έξτρα ακυκλοφόρητο τραγούδι και video! Επιπλέον, οι πρώτοι 1000 που θα εγγραφούν στην υπηρεσία, κατεβάζουν 5 τραγούδια της επιλογής τους δωρεάν!
Τα "Music downloads" βρίσκονται στo site του e-shop.gr στην ενότητα "Μουσική", προσφέροντας μία γεύση της τεράστιας ποικιλίας τραγουδιών, μέσω προεπισκόπησης 30 δευτερολέπτων. Στη συνέχεια, εύκολα και γρήγορα, δίνεται η δυνατότητα αγοράς και downloading ενός μεμονωμένου τραγουδιού ή και ολόκληρου του album.
H νέα υπηρεσία του e-shop.gr εφαρμόζεται σε συνεργασία με την Greased Νetworks, μια εταιρία τεχνολογίας αιχμής, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή downloading αρχείων μουσικής, μέσω της θυγατρικής της mpGreek.

http://www.e-shop.gr/news_article.phtml?id=44
http://www.e-shop.gr/music.phtml