Προβληματα στις συνδεσεις ADSL της Forthnet.

Η Forthnet προεβη σε μια ανακοινωση στον ιστοχωρο της για τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι χρηστες της εταιρειας το τελευταιο καιρο.

Ανακοίνωση :

Αγαπητοί συνδρομητές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει παρουσιαστεί δυσλειτουργία των ADSL συνδέσεων σε επίπεδο atm και επηρεάζει τις περιοχές Θεσσαλονίκης και Λάρισας. Βρισκόμαστε σε συνεργασία με τον ΟΤΕ για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Το πρόβλημα πιθανόν να γίνει αντιληπτό ως διακοπή της σύνδεσής σας. Σε αυτή την περίπτωση, προτείνεται να προβείτε σε απλή επανεκκίνηση του modem /router.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Απο τον ιστοχωρο της παλι μια αλλη ανακοινωση για τα προβληματα σε εφαρμογές VoIP & Multicast.

Προβλήματα σε εφαρμογές VoIP & Multicast

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε ορισμένους χρήστες ADSL παρουσιάζονται καθυστερήσεις και ιδιαίτερα υψηλοί χρόνοι απόκρισης , τα αποτελέσματα των οποίων γίνονται ιδιαιτέρως αισθητά σε εφαρμογές που λειτουργούν με χρήση πρωτοκόλλων VoIP & Multicast. Τα συγκεκριμένα προβλήματα φαίνεται πως παρουσιάζονται ανεξαρτήτως παροχέα υπηρεσιών Internet. Η FORTHnet έχει μελετήσει από την πλευρά της το πρόβλημα και στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον ΟΤΕ του έχει κοινοποιήσει όλες τις σχετικές πληροφορίες. Ο ΟΤΕ μελετά το πρόβλημα και περιμένουμε σχετική ενημέρωση. Τέλος τα στοιχεία που έχει η FORTHnet σχετικά με το πρόβλημα έχουν κοινοποιηθεί και στην ΕΕΤΤ.

http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817