Πως νικιέται η πειρατεία; Η ΕΑ ελπίζει προσφέροντας το προϊόν δωρεάν.

Η EA ανακοινώσε σήμερα ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο παιχνίδι με το όνομα “Battlefield Heroes” το όποιο θα είναι μέρος της πλατφόρμας “Play 4 Free”. Το “Play 4 Free” είναι μια πρωτοβουλία της ΕΑ η όποια θα διανέμει δωρεάν παιχνίδια για PC και στοχεύει να προσελκύσει μια μεγάλη μάζα χρηστών που παίζουν παιγνίδια στους προσωπικούς τους υπολογιστές. Τα έσοδα των παιγνιδιών αυτών θα προέρχονται από διαφημίσεις – οι οποίες θα βρίσκονται μέσα στο περιβάλλον των παιχνιδιών – και από microtransactions (οι οποίες αναβαθμίσεις των παιχνιδιών θα χρεώνονται με ένα μικρό αντίτιμο). Περισοτερα για το microtransactions εδώ.
Το Battlefield Heroes θα έχει καρτουνιστικα γραφικά κάτι παρόμοιο με το Team Fortress 2 της Valve. Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η DICE η όποια είναι υπευθυνη για την δημιουργία της πλειοψηφίας των παιχνιδιών Battlefield . Το παιχνίδι θα παίζεται κι offline αλλά θα εχει και έχει multi-player υποστήριξη που πιθανώς θα είναι και το δυνατότερο χαρακτηριστικό του.

…………………………………………………………………………………………………………….

Το “Battlefield Heroes” αναμένεται κάποια στιγμή στο τέλος του καλοκαιριού κι η ΕΑ ελπίζει ότι αυτό το νέο μοντέλο διάθεσης παιχνιδιών για υπολογιστές θα προσελκύσει την προσοχή των gamers και θα γίνει δημοφιλές.

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5274&Itemid=1
http://battlefield-heroes.com/home.asp