Πώς να δημιουργήσετε δωρεάν Ιστοσελίδες με Webnode!

Ένα όνομα που έχει αρχίσει να γίνεται γνωστό με ταχύτατους ρυθμούς και στην Ελλάδα -όσον αφορά το χώρο του Online Website Building- είναι η Webnode. Έχοντας σχεδιαστεί με στόχο την απλότητα στη χρήση, δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να δημιουργεί δωρεάν ολοκληρωμένες ιστοσελίδες χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού, καθώς σχεδόν τα πάντα γίνονται με drag’n’drop. Συνεπώς, για να τοποθετήσετε ο,τιδήποτε θέλετε στην ιστοσελίδα σας, δεν έχετε παρά να το σύρετε με το ποντίκι στο σημείο που επιθυμείτε!

 

Για τη δημιουργία μίας νέας ιστοσελίδας, δεν έχετε παρά να εγγραφείτε (δε χρειάζεται να κάνετε κάποιο download) και να τη βαφτίσετε! Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 τύπους ιστοσελίδων (προσωπική, επαγγελματική ή e-shop).

Στο επόμενο βήμα κρύβεται ίσως και το μεγαλύτερο χαρτί της πλατφόρμας, καθώς έχει στο οπλοστάσιό της εκατοντάδες (500+) templates, στα οποία συνεχώς προστίθενται νέα. Αφού επιλέξετε κάποιο που να σας αρέσει, καθώς και τις κατηγορίες που θέλετε να εμφανιστούν στην αρχική μορφή τουsite σας, όλα είναι έτοιμα και το site σας βρίσκεται στο διαδίκτυο!

Από εκείνο το σημείο και μετά, έχετε πρόσβαση σε έναν editor με πλήθος λειτουργιών. Μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να προσθέσει υποσελίδες, φωτογραφικά άλμπουμ, αρχεία multimedia (βίντεο YouΤube, mp3, δημοσκοπήσεις, blog, forum, πολυγλωσσική έκδοση, Google Maps, RSS, κ.λπ.) Οι επιλογές και οι δυνατότητες είναι ουκ ολίγες, και το σημαντικότερο είναι πως απαιτείται ένα κλικ για σχεδόν κάθε λειτουργία.

Πλέον, εργαζόμαστε στην ολική αναβάθμιση της Ελληνικής έκδοσης, κυρίως με την προσθήκη Knowledge Base (άρθρα οδηγιών), ενώ ήδη παρέχεται υποστήριξη στα Ελληνικά, για τους πολλούς πλέον Έλληνες χρήστες της Webnode.

 

Άλλα πλεονεκτήματά είναι πως –σε αντίθεση με την πλειοψηφία των CMS- εκλείπουν παντελώς οι διαφημίσεις, έρχεται με ενσωματωμένο σύστημα SEO και μπορεί κανείς να φτιάξει με ένα μόνο λογαριασμό όσες ιστοσελίδες θέλει. Ξεκινήστε τώρα, και σας εγγυόμαστε πως σε 5 λεπτά η νέα σας ιστοσελίδα θα είναι έτοιμη! 😉

Η Webnode λειτουργεί σε όλους τους browsers, καθώς και σε κινητές συσκευές και tablets.

Πηγή: webnode.gr