Πως να βγάλετε 1.000.000 $ σε 4 μήνες μέσω του Internet

Πιστεύετε πως είναι δυνατόν να κερδίσετε μέσω του Internet το μυθικό ποσό του 1.000.000 δολαρίων, και μάλιστα στο σύντομο χρονικό διάστημα των 4 μηνών, χωρίς να εμπλακείτε σε οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια; Ούτε πορνό ούτε ναρκωτικά ούτε τίποτα παρόμοιο;

Ο Alex Tew, ένας 21χρονος φοιτητής από μια μικρή πόλη της Αγγλίας, το πίστεψε και το κυριότερο, το πραγματοποίησε!!

Πως;

Απλά, έφτιαξε μια ιστοσελίδα με μέγεθος 1.000.000 pixels, κατοχύρωσε το domain http://www.milliondollarhomepage.com και στη συνέχεια διέθεσε τα pixels προς πώληση ως διαφημιστικό χώρο, προς 1 δολάριο το pixel. Οποιοσδήποτε μπορούσε να αγοράσει όσα pixels ήθελε, πληρώνοντας το ανάλογο ποσό. Για παράδειγμα, μία περιοχή 10 Χ 10 pixels κόστιζε 100 δολάρια.

Αρχικά πώλησε λίγα pixels στα αδέλφια του και σε μερικούς φίλους του, και με τα πρώτα 1.000 δολάρια εξέδωσε ένα δελτίο τύπου.

Το δελτίο τύπου το παρέλαβαν τα media, το διέδωσαν στο Διαδίκτυο, και σύντομα οι διαφημιστές για οτιδήποτε, από sites για ραντεβού μέχρι καζίνο μέχρι κτηματομεσίτες άρχισαν να αγοράζουν pixels από τον Alex, τα οποία συνδέονταν με τις δικές τους ιστοσελίδες.

Μέχρι τώρα και μέσα σε 4 μήνες έχει πουλήσει τα 911.800 pixels και η ιστοσελίδα του αποτελεί πλέον μωσαϊκό από pixels διαφόρων χρωμάτων και σχεδίων.

Η τρομερή επιτυχία του site οφείλεται στο ότι η τιμή για τους διαφημιστές ήταν πολύ χαμηλή σε σχέση με τους κλασικούς τρόπους διαφήμισης στο Internet, ενώ τα clicks που έχουν για τους δικτυακούς τόπους των διαφημιζομένων και τα έσοδα από αυτά είναι πολλαπλάσια.

Ο Alex μέχρι στιγμής έχει καταθέσει τα χρήματα που κέρδισε με την αξία του σε τραπεζικό λογαριασμό και έχει αγοράσει μόνο ένα αυτοκίνητο Mini.

Οι προτάσεις για δουλειά πέφτουν πλέον βροχή από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Internet, όμως ο ίδιος θέλει πρώτα να ολοκληρώσει τις σπουδές του στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Ο ίδιος λέει ότι δεν περίμενε να συμβεί όλη αυτή η κατάσταση, “το να έχω όλες αυτές τις προσφορές και προσεγγίσεις για δουλειά από επενδυτές – η όλη κατάσταση είναι κάπως σουρεαλιστική” λέει χαρακτηριστικά.

Η πλάκα είναι ότι οι μιμητές του ξεπήδησαν στο Internet σαν μανιτάρια. Εάν ψάξετε στο Google για milliondollarpage θα σας επιστρέψει δεκάδες παραλλαγές της ιδέας του Alex.

Εσείς πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να καταφέρετε κάτι ανάλογο;

Το link για την είδηση: http://channels.aol.ca/news/article.adp?id=20051229132609990002

Η ιστοσελίδα του Alex: http://www.milliondollarhomepage.com/