Παίξτε πρώτοι το PlayStation 4 από σήμερα και όλο το τριήμερο στο Gaming Festival

Παίξτε πρώτοι το PlayStation 4
Από σήμερα και όλο το τριήμερο στο Gaming Festival

Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2013: Αυτό το τριήμερο, 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου, το PlayStation 4 έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσω του Gaming Festival που θα διεξαχθεί στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.
Παίξτε πρώτοι την νέα κονσόλα της Sony σήμερα Παρασκευή 17:00-21:00 και το Σαββατοκύριακο 10:00-22:00 στην Τεχνόπολη (στάση μετρό κεραμεικός). Το GameWorld.gr θα είναι χορηγός επικοινωνίας στο σημαντικότερο gaming event της χώρας μας, το οποίο θα μας βάλει…για τα καλά στην όγδοη γενιά κονσολών που συμπεριλαμβάνει τις κονσόλες Wii U της Nintendo και το Xbox One της Microsoft.
Το Gaming Festival αποτελεί ένα μεγάλο event αποκλειστικά για video games που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα. Εκεί θα βρείτε ένα περίπτερο της Sony με πάνω από 10 κονσόλες PS4, καθώς και το περίπτερο του GameWorld.gr όπου θα υπάρχει ένα ακόμη PS4. Σε αυτό οι συντάκτες του site θα σας παρουσιάσουν την νέα κονσόλα της Sony, θα απαντήσουν στις απορίες σας και θα μπορέσετε να παίξετε μαζί τους 1vs1 σε PS4, PC games και Arcade games τα οποία θα επιλέγετε εσείς! Όποτε τους κερδίζετε θα αποκτάτε κι από ένα δώρο.
Οι παρουσιάσεις
Κατά την διάρκεια του Gaming Festival θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τις παρακάτω παρουσιάσεις στο stage της έκθεσης.
Παρασκευή 20:00-20:30: O Μάνος Γρυπάρης κι ο Παντελής Δασκαλέλος σας παρουσιάζουν το PlayStation 4 και το DualShock 4.
Σάββατο 15:30-16:00: Οι συντάκτες του GameWorld σας παρουσιάζουν τα νέα PS4 games.
Σάββατο 16:00-22:00: Live τουρνουά League of Legends.
Κυριακή 15:30-16:00: Η Χριστιάνα Θάνου μιλάει για το Grand Theft Auto 5.
Κυριακή 16:00-22:00: Live τουρνουά League of Legends – Τελικοί.
Να είστε όλοι εκεί!
Η καρδιά του gaming χτυπάει αυτές τις ημέρες στο Gaming Festival. Σας περιμένουμε αυτό το τριήμερο 29 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου για να παίξετε πρώτοι το PlayStation 4 και φυσικά να τα πούμε από κοντά! Η νέα γενιά κονσολών έρχεται και το PlayStation 4 θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας. Φυσικά ακόμα κι αν δεν ειστε fans του PS4, στο Gaming Festival θα παίξετε όλα τα νέα games, ενώ θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα. Φέρτε και την παρέα σας!
Μπείτε στο Facebook Event του PS4 Launch και προσκαλέστε τους φίλους σας!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το GamingFestival.gr καθώς και το Facebook Event.
Διοργάνωση: ImagineMore.gr
Χορηγός επικοινωνίας: GameWorld.gr