Οικονομική πρόσβαση στο γρήγορο Internet για φοιτητές από τον ΟΤΕ

Δελτιο τυπου,
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2005 4:21:00 μμ

Μόνο 5 ευρώ το μήνα για ADSL πρόσβαση από τον ΟΤΕ για ταχύτητα 512/128Kbps από 35,90 ευρώ που είναι σήμερα

• Εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης μειωμένο κατά 50%

• Χορηγία δωρεάν πρόσβασης ADSL 512/128Kbps για τον/την πρώτο/η που εισάγεται σε κάθε τμήμα ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και τον/την πρώτο/η φοιτητή/τρια κάθε έτους

Με στόχο την ταχύτερη διείσδυση του Ιnternet και την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα, ο ΟΤΕ ανακοινώνει σήμερα ειδική προσφορά για όλους τους φοιτητές πανελλαδικά, ανταποκρινόμενος στην ανάγκη της νέας γενιάς για φθηνό και γρήγορο Ιnternet.

Αναλυτικά, η ειδική προσφορά του ΟΤΕ για όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, που θα ισχύει από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, περιλαμβάνει:

? 5 ευρώ το μήνα για ADSL πρόσβαση από 35,90 ευρώ που είναι σήμερα για ταχύτητα 512/128Kbps

? μείωση κατά 50% στο εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης από το εκάστοτε ισχύον (δηλ. 17,50 ευρώ από 34,99 ευρώ που ισχύει σήμερα).

Οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ. Η μηνιαία σύνδεση στο Internet μέσω οποιουδήποτε παρόχου Internet (ISP) θα προσφέρεται επίσης σε ειδική τιμή ώστε η ολοκληρωμένη υπηρεσία να μην ξεπερνάει τα 15 ευρώ το μήνα.

Η προσφορά αυτή ισχύει καθ’ όλη την κανονική διάρκεια των σπουδών για τους προπτυχιακούς φοιτητές, ενώ για τους μεταπτυχιακούς ισχύει για 2 χρόνια από την έναρξη του μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών ή μέχρι την λήξη του. Η φοιτητική ιδιότητα και η διάρκεια των σπουδών θα πιστοποιείται με σχετική βεβαίωση που εκδίδει η γραμματεία κάθε τμήματος.

Οι φοιτητές, οι οποίοι χρειάζεται να έχουν σταθερή τηλεφωνική γραμμή στο όνομά τους, δικαιούνται την ειδική προσφορά για πρόσβαση ADSL εντός του νομού στον οποίο έχει έδρα η Σχολή που είναι εγγεγραμμένοι.

Χορηγία στον/στην πρώτο/η φοιτητή/τρια κάθε τμήματος

Η χορηγία για τους φοιτητές αφορά στη δωρεάν πρόσβαση ADSL 512/128Kbps από τον ΟΤΕ για τον/την πρώτο/η που εισάγεται σε κάθε τμήμα ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και τον/την πρώτο/η φοιτητή/τρια κάθε έτους κάθε τμήματος για τον επόμενο χρόνο (καθ’ υπόδειξιν της σχολής). Με την πρωτοβουλία αυτή ο ΟΤΕ επιβραβεύει τις προσπάθειες των νέων για εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ αλλά και την εξαιρετική τους πορεία κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

http://www.presspoint.gr/release.asp?id=67342
http://www.presspoint.gr/release.asp?id=67343