Νιώστε σαν λόρδοι.

Μια νέα τρελά έχει αρχίσει στο Τόκιο την πρωτεύουσα της Ιαπωνιας.Στην περιοχή Akihabara γνωστή για τα ηλεκτρονικά της (θα τολμούσα να έλεγα η Στουρνάρι του Τόκιο),έχουν αρχίσει να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια τα maid-caf?.Σε αυτά οι σερβιτόρες είναι κοπέλες περίπου 20 ετών οι οποίες είναι ντυμένες ως υπηρέτριες και υποδέχονται και περιποιούνται τους πελάτες με έναν μοναδικό και εξαίσιο τροπο.Τους καλωσορίζουν με την φράση καλός όρισες αφεντη,ενώ την ώρα που ο πελάτης τους δίνει την παραγγελιά αυτές βρίσκονται σε βαθιά υποκλιση μπροστα του.Σε ορισμένα καταστήματα η σερβιτόρα γονατίζει μπρος τον πελάτη για να του ανακατέψει την ζάχαρη και την κρεμά του.Σε αλλά υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη περιποίηση μιας και κατά την ώρα του γεύματος προσφέρεται και καλλωπισμός του πελάτη ακόμα και καθαρισμός των αυτιών.
………………………………………….
Σε πολύ προσεγμένα καταστήματα όμως η κατάσταση ξεφεύγει μιας και η σερβιτόρα ταΐζει με το κουτάλι στο στόμα τους πελάτες!!!
Η μόδα των maid-caf? ξεκίνησε πριν απο 4 χρόνια και η ιδέα πάρθηκε από ένα Γιαπωνέζικο τηλεπαιχνίδι ενω σήμερα αυτά αριθμούν περί τα τριάντα με συνεχως αυξητική τάση.
Ο Κoji Abei ένας εικοσάχρονος σπουδαστής λέει:<<Όταν ακούς να σε ονομάζουν αφέντη τότε το ηθικό σου ανεβαίνει πολύ υψηλα.Ποτε μου δεν είχα ξανανιώσει έτσι.>>
……………………………………………………..
http://www.hindustantimes.com/news/181_1619180,00110002.htm
http://www.curemaid.jp/
http://www.users.globalnet.co.uk/~yuna/akiba.htm