Νέο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων από την Ανοδος ΑΕ

Η Ανοδος ΑΕ – Adobe Authorized Distributor – στα πλαίσια αναβάθμισης των υπηρεσιών της, προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, για τις δημοφιλέστερες Adobe εφαρμογές. Μετά τους δύο πρώτους επιτυχημένους κύκλους εκπαίδευσης, ξεκινάει ο τρίτος, τη Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008, που θα καλύψει τις Desktop Publishing Adobe εφαρμογές, Photoshop CS3, Illustrator CS3, InDesign CS3, Dreamweaver CS3 και Flash CS3. Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Τα μαθήματα γίνονται στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας μας, (κοντά στο ΜΕΤΡΟ της Δάφνης) που πλέον διαθέτει μια σειρά από νέα μηχανήματα.

Εκπαιδεύσεις σε advanced επίπεδο, καθώς και μαθήματα που αφορούν άλλες εφαρμογές όπως Acrobat και Video Editing / Post Production (Premiere και After Effects) εξακολουθούν να γίνονται, αλλά μόνο – ως εξατομικευμένες εκπαιδεύσεις στη έδρα μας – μετά από συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα.

Μάθετε περισσότερα για τη διδασκόμενη ύλη και για το πλήρες πρόγραμμα στη διεύθυνση http://www.anodos.gr/training/index.html

Για περισσότερες πληροφορίες:
Άνοδος Α.Ε – training@anodos.gr – 210 9717 016 – http://www.anodos.gr

Νέο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων από την Ανοδος ΑΕ

Η Ανοδος ΑΕ – Adobe Authorized Distributor – στα πλαίσια αναβάθμισης των υπηρεσιών της, δημιούργησε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης, για τις δημοφιλέστερες Adobe εφαρμογές. Ο πρώτος πλήρης κύκλος του προγράμματος, έκλεισε στις 4 Δεκεμβρίου 2007.

To πρόγραμμα μαθημάτων του δεύτερου κύκλου, θα κοινοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου 2007 μέσω της ιστοσελίδας μας, και θα ξεκινήσει στις αρχές Φεβρουαρίου 2008. Τα μαθήματα γίνονται στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας μας, (κοντά στο ΜΕΤΡΟ της Δάφνης) που πλέον διαθέτει μια σειρά από νέα iMAC μηχανήματα.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Ο δεύτερος κύκλος θα καλύψει τις Desktop Publishing Adobe εφαρμογές, Photoshop CS3, Illustrator CS3, InDesign CS3 και Acrobat 8 (Print Production). Εκπαίδευσης σε advanced επίπεδο, καθώς και μαθήματα που αφορούν εφαρμογές Web Design (Dreamweaver και Flash) και Video Editing / Post Production (Premiere και After Effects) εξακολουθούν να γίνονται, αλλά μόνο – ως εξατομικευμένες εκπαιδεύσεις στη έδρα μας – μετά από συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα.

Μάθετε περισσότερα για τη διδασκόμενη ύλη και για το πλήρες πρόγραμμα στη διεύθυνση http://www.anodos.gr/training/index.html.

Για περισσότερες πληροφορίες: Ανοδος Α.Ε training@anodos.gr – 210 9717 016

Νέο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων από την Ανοδος ΑΕ

Η Ανοδος ΑΕ – Adobe Authorized Distributor – στα πλαίσια αναβάθμισης των υπηρεσιών της, δημιούργησε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης για τις δημοφιλέστερες Adobe εφαρμογές. Ο πρώτος πλήρες κύκλος του προγράμματος αυτού, ξεκινά σήμερα και θα κλείσει στις 4 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα αποτελείται από ένα ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων που διαρκεί δύο μήνες, με δικαίωμα επιλογής εφαρμογών και επανάληψης του κύκλου μαθημάτων. Οι εφαρμογές που διδάσκονται καλύπτουν τις ενότητες: Desktop Publishing (Photoshop, Illustrator, InDesign και Acrobat), Web Design (Dreamweaver και Flash) και Video Editing / Post Production (Premiere και After Effects). Μάθετε περισσότερα για τη διδασκόμενη ύλη και για το πλήρες πρόγραμμα στη διεύθυνση http://www.anodos.gr/training/index.html.

Για περισσότερες πληροφορίες: Ανοδος Α.Ε. http://www.anodos.gr – 210 9717 016