Νέο μοντέλο φιλοξενίας από τη RapidShare στην προσπάθεια της να απομακρύνει τους πειρατές!

Η RapidShare είναι αποφασισμένη να πάρει δραστικά μέτρα για να αποθαρρύνει την χρήση των υπηρεσιών της για πειρατικούς σκοπούς. Πρόσφατα προχώρησε στην αφαίρεση όλων των περιορισμών ταχύτητας ανακοινώντας πως δεν είναι απαραίτητοι καθώς έχει βρει άλλους τρόπους να αντιμετωπίσει την πειρατεία. Από τις 27/11 λοιπόν εφαρμόζει ένα κλασικό μοντέλο φιλοξενίας που σημαίνει ότι για το χώρο αποθήκευσης αλλά και για την κίνηση που δημιουργείται θα πληρώνει αποκλειστικά ο κάτοχος του αρχείου.

Τα αρχεία των δωρεάν χρηστών θα έχουν περιορισμό στην κίνηση 1GB την ημέρα ενώ αυτά των συνδρομητών, 30GB την ημέρα. Δηλαδή από την στιγμή που οι παραλήπτες των αρχείων τα "κατεβάσουν" τόσες φορές έτσι ώστε να πιαστεί το ημερήσιο όριο (1GB/30GB), τα αρχεία δεν θα είναι διαθέσιμο στους άλλους παραλήπτες για το υπόλοιπο της ημέρας. Ο περιορισμός δεν ισχύει για τα αρχεία που μοιράζονται στις επαφές του χρήστη καθώς αυτά τα αρχεία δεν είναι δημόσια.

  Δωρεάν λογαριασμός Λογαριασμός RapidPro
Χώρος αποθήκευσης Απεριόριστος Απεριόριστος
Διαγραφή λόγω αδράνειας Ο λογαριασμός και τα αρχεία θα διαγράφονται αν ο λογαριασμός δεν χρησιμοποιηθεί για τουλάχιστον 90 ημέρες. Καμία
Κυκλοφορία ομάδας
(download των αρχείων σας από τις επαφές σας μέσω του Share Φακέλων)
Απεριόριστη Απεριόριστη
Ελεύθερη κυκλοφορία
(download των αρχείων σας χωρίς Share Φακέλων, π.χ. μέσω αποστολής και δημοσίευσης της σύνδεσης για download)
1 GB / ημέρα 30 GB / ημέρα
Ατομική κυκλοφορία
(download των δικών σας αρχείων)
Απεριόριστη Απεριόριστη

Πηγή: http://toptech4u.gr