Νέο FileMaker Pro 8.5 με προηγμένα χαρακτηριστικά!

Η Άνοδος Α.Ε. αντιπρόσωπος της εταιρείας FileMaker Ιnc. στην Ελλάδα, ανακοινώνει με τη σειρά της, τη νέα έκδοση του FileMaker Pro 8.5. To FileMaker Pro 8.5 είναι η πρώτη βάση δεδομένων για υπολογιστές γραφείου, που παρέχει ενσωματωμένη υποστήριξη για Live Web Data.

Η δυναμική νέα έκδοση είναι τόσο «έξυπνη» που μπορεί να παρέχει άμεσα πληροφορίες από το Διαδίκτυο σε Εσάς. Με την ίδια ευκολία που ορίζεται μια ιστοσελίδα ως σελιδοδείκτη, παρομοίως μπορείτε να προσθέσετε στα αρχεία της βάσης δεδομένων σας, οποιαδήποτε ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας το νέο χαρακτηριστικό Web Viewer Control του νέου FileMaker Pro 8.5.

Η εγγενής υποστήριξη για Intel-based Macs, η γρηγορότερη απόδοση μέχρι και 116%, η ενσωματωμένη βοήθεια από το Learning Center και πολλά άλλα νέα χαρακτηριστικά καθιστούν δικαίως το FileMaker Pro 8.5, ως την πλέον παραγωγική και “Web Smart” εφαρμογή διαχείρισης βάσης δεδομένων για τους χρήστες της αλλά ταυτόχρονα και ένα σημαντικό ευκολόχρηστο εργαλείο που παρέχει τον πλήρη έλεγχο στους developers.

Περισσότερες Πληροφορίες για τα νέα χαρακτηριστικά, τιμές κ.ά.

Άνοδος Α.Ε. τηλ: 210 9717 016