Νέα υπηρεσία Forthnet 2play: Απεριόριστο τηλέφωνο και broadband internet

Η Forthnet εισάγει κάθε ελληνικό σπίτι στη νέα εποχή του broadband, με τη νέα υπηρεσία Forthnet 2play, που προσφέρει απεριόριστο ευρυζωνικό internet και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις όλη μέρα, κάθε μέρα.
Με την νέα υπηρεσία Forthnet 2play, όλοι, έχουν τη δυνατότητα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται, να απολαμβάνουν απεριόριστη σύνδεση στο broadband internet και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις όλο το 24ωρο, κάθε μέρα, χωρίς χρονοχρέωση, με ένα σταθερό μηνιαίο κόστος.

Η νέα υπηρεσία Forthnet 2play κοστίζει 39,9 € /μήνα και προσφέρει:

• ADSL πρόσβαση σε ταχύτητες από 1 έως 4 Mbps

• Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, κάθε μέρα, όλη μέρα

• Διατήρηση του υπάρχοντος τηλεφωνικού αριθμού

Η υπηρεσία διατίθεται σε όλες τις περιοχές της χώρας, στην ταχύτητα του 1 Mbps. Ειδικά για τις περιοχές κάλυψης του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet, οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν την υπηρεσία Forthnet 2play, απολαμβάνουν στην ίδια τιμή (39,9 €/ μήνα), broadband internet σε ταχύτητα 4 Mbps, ενώ παράλληλα, αποδεσμεύονται πλήρως και από τα πάγια τέλη ΟΤΕ.
Με Forthnet 2play οι Έλληνες καταναλωτές έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στον κόσμο του broadband και τις δυνατότητες που προσφέρει στην επικοινωνία, την ενημέρωση, τη διασκέδαση και γενικά τη δραστηριότητα όλων των μελών της οικογένειας, απλά, ελεύθερα, συναρπαστικά.
Η νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από 15 Ιανουαρίου 2007 σε όλα τα σημεία παρουσίας Forthnet και ο καταναλωτής, θα την ενεργοποιεί με τη συμπλήρωση μιας απλής αίτησης.