4 νέα κινητά από την Sony Ericsson

H Σουηδική-Ιαπωνική εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων Sony Ericsson την Τρίτη παρουσίασε νέα τέσσερα τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένων δύο που καινοτομούν με φωτογραφικές μηχανές με autofocus και μιας με έναν γουόκμαν για αναπαραγωγή μουσικής.

Η Sony Ericsson χρησιμοποιεί την μεγάλη πείρα της Sony στα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, όπως παραδείγματος χάριν τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές που έπειτα ενσωματώνει στα τηλέφωνά της. Έτσι τα πιο πρόσφατα μοντέλα της έχουν πλέον δύο-megapixel φωτογραφικές μηχανές για ακόμα καλύτερης ποιότητας φωτογραφίες.

Το τηλέφωνο γουόκμαν, με το οποίο η επιχείρηση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το εδώ και 26-χρόνια εμπορικό σήμα της Sony για την λέξη walkman, θα αρχίσει να πωλείται νωρίς το δεύτερο εξάμηνο του 2005.

Το μοντέλο θα έχει περίπου 500 MB μνήμης, ακουστικών καλής ποιότητας και δυνατότητας να εισαχθούν εύκολα τραγούδια από έναν προσωπικό υπολογιστή και άλλες συσκευές. Το πρότυπο έχει επίσης μια φωτογραφική μηχανή δύο MegaPixel με autofocus, ένα από τα πρώτα τηλέφωνα παγκοσμίως που θα έχει αυτό το χαρακτηριστικό για να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα στην λήψη φωτογραφιών.
Το συγκεκριμένο μοντέλο μάλιστα θα μπορεί να συνδέεται με την βάση δεδομένων με τραγούδια της Sony από την οποία η χρήστες θα μπορούν αν αγοράζουν τα τραγούδια που θέλουν.

Η Sony Ericsson δημιούργησε επίσης και δύο νέα τηλέφωνα πιο ευρείας κατανάλωσης,με λιγότερες δηλαδή δυνατότητες και ασφαλώς φθηνότερες τιμές. Πρόκειται για τα K300 και το J300 που θα είναι διαθέσιμα με κόστος κάτω από 200 ευρώ ($264.3) από το δεύτερο τετράμηνο του 2005. Έχουμε λοιπόν μαζί με τις πιό πρόσφατες κυκλοφορίες την Sony Ericsson να κυκλοφορεί έξι νέα κινητά τηλέφωνα μέσα σε δύο εβδομάδες, κάτι που δείχνει το έντονο ανταγωνισμό που επικρατεί και αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

http://news.xinhuanet.com/english/2005-03/02/content_2637677.htm