2.000 νέα ΔΩΡΕΑΝ HotSpots προγραμματίζονται για τη Γερμανία

Η συνεργασία μεταξύ της free-hotspot.com και της teleprofi είναι έτοιμη να επεκτείνει τις δωρεάν WLAN τοποθεσίες μέσα στο 2007

Δουβλίνο, Ιρλανδία – 09 Μαΐου 2007: Η free-hotspot.com, το μεγαλύτερο δίκτυο στον κόσμο ΔΩΡΕΑΝ Internet HotSpots, και η teleprofi, εθνικό δίκτυο ειδικών σε καταναλωτικές τεχνολογίες, ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να επεκτείνουν τη δυνατότητα για δωρεάν πρόσβαση στο Internet στη Γερμανία. Ως μέρος αυτού του φιλόδοξου σχεδίου, η free-hotspot.com αναμένει να εγκαταστήσει έως και 2.000 επιπλέον δωρεάν HotSpots μέχρι το τέλος του 2007.

Το δίκτυο teleprofi αποτελείται από περισσότερους από 600 εξειδικευμένους προμηθευτές που θα μπορούν στο εξής να φιλοξενούν ένα ΔΩΡΕΑΝ HotSpot στην επιχείρησή τους, αλλά και να προωθούν τα ΔΩΡΕΑΝ HotSpots σε πελάτες ως τμήμα της προσφοράς προϊόντων τους. Η teleprofi αποτελεί την καταναλωτική μάρκα του NT Plus, του κορυφαίου διανομέα προϊόντων τηλεπικοινωνίας στη Γερμανία, ο οποίος διαθέτει τα προϊόντα του στο κοινό μέσω 4,000 εξειδικευμένων προμηθευτών σε όλη τη χώρα.

“Η free-hotspot.com στηρίζεται πρωτίστως στη συνεργασία με τους δικούς της συνεργάτες εγκατάστασης και πωλήσεων προκειμένου να ανοιχτεί σε νέες αγορές, ανέφερε ο κ. Τζο Μπρουνόλι, Αντιπρόεδρος Market Development για τη free-hotspot.com. “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στο πρόσωπο της Teleprofi βρήκαμε έναν δυνατό συνεργάτη, με τον οποίο μπορούμε γρήγορα να επεκτείνουμε το δίκτυο των δωρεάν HotSpot μας σε εθνικό επίπεδο. Στόχος μας είναι να επιτρέψουμε σε όλους τους αντιπροσώπους της NT plus στη Γερμανία να προσφέρουν τα δικά τους δωρεάν HotSpots μέχρι το τέλος του χρόνου,” κατέληξε.

Ο Βίγκαντ Μέτνερ, Διευθυντής Πωλήσεων για εξειδικευμένους αντιπροσώπους στην teleprofi συμπλήρωσε, “Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι γι’αυτή τη συνεργασία. Η υπηρεσία που προσφέρει η free-hotspot.com θα αυξήσει το εύρος των δυνατοτήτων των εξειδικευμένων αντιπροσώπων μας και θα τους προσφέρει μια ελκυστική και προσοδοφόρα πλατφόρμα για τη διατήρηση των πελατών τους. Αυτό θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε γρήγορα νέους πελάτες μέσα στους επόμενους μήνες.”

Χάρη στη δωρεάν πρόσβαση στο Internet μέσα στο κατάστημα, οι πελάτες μπορούν τώρα να δοκιμάσουν συσκευές εξοπλισμένες με WLAN επί τόπου προτού τις αγοράσουν. Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι αντιπρόσωποι αποτελούν ένα σημείο επικοινωνίας για τους πελάτες που επιθυμούν να σερφάρουν στο Διαδίκτυο, να ελέγξουν την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία, ή γενικότερα να χρησιμοποιήσουν το Internet χωρίς καμία χρέωση.

Τοπκοί Συνεργάτες
Οι συνεργάτες εγκατάστασης και πωλήσεων της free-hotspot.com αναλαμβάνουν την εγκατάσταση, διατήρηση και εξυπηρέτηση των HotSpots. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει υποστηρικτικό υλικό που περιλαμβάνει παρουσιάσεις και φυλλάδια πωλήσεων που στοχεύουν στο να βοηθήσουν τις πωλήσεις των HotSpots της.

Σχετικά με την free-hotspot.com:
Η free-hotspot.com διαχειρίζεται το μεγαλύτερο δωρεάν ασύρματο δίκτυο στον κόσμο, με 1000 ΔΩΡΕΑΝ HotSpot τοποθεσίες σε 16 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Τα HotSpot της εταιρείας εντοπίζονται σε ξενοδοχεία, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, βενζινάδικα καθώς και σε άλλες δημόσιες τοποθεσίες.

Προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στην δωρεάν υπηρεσία ασύρματης σύνδεσης στο Internet, οι χρήστες συμφωνούν απλά να δουν μια διαφήμιση. Γι’αυτήν την καινοτομία, η free-hotspot.com έλαβε το σημαντικό Βραβείο WBI (Wireless Broadband Innovation) για το Καλύτερο Προϊόν Δημόσιου Wi-Fi για το 2006. Το κέρδος από το πρόγραμμα της εταιρείας για τους ιδιοκτήτες HotSpot αναγνωρίστηκε επίσης όταν η free-hotspot.com ονομάστηκε “Καλύτερη Επιχειρηματική Ιδέα” στο χώρο της φιλοξενίας στα FIZZZ Awards του 2006 στη Γερμανία.

Η free-hotspot.com στηρίζει μια ενεργή κοινότητα χρηστών και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ασύρματου Internet σε περισσότερους από 100,000 ανθρώπους κάθε μήνα. Η εταιρεία χειρίζεται τον πιο περιεκτικό σε Δωρεάν HotSpots κατάλογο της βιομηχανίας, ο οποίος περιλαμβάνει σήμερα πάνω από 16.000 τοποθεσίες δωρεάν ασύρματου Διαδικτύου παγκοσμίως.

Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα δωρεάν HotSpot ή για να βρείτε το κοντυνότερο σ’εσάς δωρεάν HotSpot , παρακαλούμε επισκεφθείτε το site: http://www.free-hotspot.com.

About teleprofi:
teleprofi’s network includes more than 600 specialised dealers with several years experience in the fields of telecommunications and IT. Previously in collaboration with NT plus, the company, as of 2 April 2007, is establishing itself as an end-customer brand of NT plus, combining marketing activities in the private and business customer areas.

About NT plus:
NT plus is a leading distributor on the German telecommunications market. The company sells goods and services exclusively two-tiered indirectly via specialised German dealers. All products are delivered direct from the central logistics centre, which is one of the most modern in the sector and located close to Kassel.

Εκπρόσωπος Τύπου :
Κέλλυ Δεσηνιώτη
Open2Europe
Τηλ: +33 1 55 02 14 72
e-mail: k.desinioti@open2europe.com