Νέα από την Ανοδος ΑΕ

Η Ανοδος Α.Ε. σας ενημερώνει, ότι διατίθεται πλέον στην Ελληνική αγορά (απευθείας από την ίδια ή μέσω των αναγνωρισμένων μεταπωλητών της), το νέο Adobe Acrobat 8 – στις εκδόσεις Standard και Professional για Windows. Στα πλεονεκτήματα του προϊόντος περιλαμβάνεται η δυνατότητα επιλογής γλώσσας. Κατά την εγκατάσταση ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ Ελληνικού και Αγγλικού περιβάλλοντος εργασίας. Το προϊόν διατίθεται και σε άδειες ή/και retail box. H έκδοση για Macintosh θα είναι διαθέσιμη στα τέλη του μήνα, αρχές του επόμενου.

Ακόμα, η Aνοδος Α.Ε. σας κοινοποιεί ότι έως τα τέλη Μάρτη 2007, με την ταυτόχρονη αγορά του Upgrade Plan (PPM) διάρκειας ενός ή δύο χρόνων και κάποιας άδειας (TLP είτε εμπορική είτε εκπαιδευτική) σε μια από τις ακόλουθες Adobe εφαρμογές.:
– Adobe® Creative Suite® 2.3 Premium IE
– Adobe® Creative Suite® 2 Standard IE
– Adobe® Web Bundle 2.3 IE
μπορείτε ουσιαστικά να αποκτήσετε από τώρα την καινούργια Creative Suite 3 ή το Web Bundle 3 – καθώς και όποια άλλη αναβάθμιση κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια (1 ή 2χρόνια) του Upgrade Plan, δωρεάν όταν κυκλοφορήσει – αφού την προπληρώνετε μέσω του PPM σε μια πολύ χαμηλή τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες: Ανοδος Α.Ε. http://www.anodos.gr – 210 9717 016