Μια περίεργη ιστορία φαντασμάτων…

Αν και δεν έχει τόση άμεση σχέση με την τεχνολογία, δημοσιεύουμε αυτήν την είδηση που πιστεύουμε πως θα βρείτε αν μη τι άλλο, ενδιαφέρουσα!
Πρόκειται για έναν τύπο που υποτίθεται πως πηγαίνοντας μια βόλτα σε μια γειτονική του πόλη, βρήκε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 3.3 mpixel Powershot S20 με 300 MB δίσκο και αποφάσισε να ανεβάσει μερικές από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο ιδιοκτήτης που έχασε την μηχανή, στα GTA forums (gtaforums.com).
Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως αφού ανέβασε μερικές φώτο, κάποια άλλα μέλη του forum, άρχισαν να βρίσκουν περίεργες φιγούρες και ανατριχιαστικά σχήματα στις φωτογραφίες. Άλλα φαίνονται να απεικονίζουν μάτια που παρακολουθούν τον φωτογράφο, παράξενα πρόσωπα, μια φιγούρα σαν μωρό που κρέμεται από ένα δέντρο, ένα χέρι που καλύπτει την κάμερα και διάφορα άλλα τρομακτικά αντικείμενα και σχήματα.

Για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας αν πρόκειται για ψεύτικες, επεξεργασμένες ή αλλοιωμένες φωτογραφίες όπως υποστηρίζουν πολλοί στο forum ή πραγματικές, απλώς ακολουθείστε το παρακάτω link:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=144008&st=0