Μα ποσο παραξενο.Οι εκδοσεις Λυμπερη αγορασαν το PC WORLD.

Με δελτιο τυπου οι εκδοσεις Λυμπερη ανακοινωσαν την αγορα μεριδιου της IT Publications.

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2006 11:16:00 πμ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ: Δελτίο Τύπου

Η εταιρία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ προέβη στη αγορά εταιρικών μεριδίων της εκδοτικής εταιρίας “IT PUBLICATIONS HELLAS ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ”

Η εταιρία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ ανακοινώνει ότι, δια της υπ αρ. 22414/ 30.1.2006 σχετικής συμβολαιογραφικής πράξεως της Συμβολαιογράφου Αθηνών Στυλιανής Σιαράβα-Γρίβα, προέβη στη αγορά 565 εταιρικών μεριδίων εκ του συνόλου των 1.100 εταιρικών μεριδίων της εκδοτικής εταιρίας “IT PUBLICATIONS HELLAS ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ” και συγκεκριμένα αγόρασε 395 εταιρικά μερίδια από τον εταίρο κ. Ροπόδη Γιώργο και 170 εταιρικά μερίδια από τον εταίρο κ. Εμμανουήλ Βλαχάβα στην τιμή των 116 Ευρώ για έκαστο εταιρικό μερίδιο, δηλαδή έναντι του συνολικού τιμήματος των 65.540 Ευρώ.

http://www.presspoint.gr/release.asp?id=81477

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εκδόσεις Λυμπερη είχαν ως τον Δεκεμβριο του 2004 τον τίτλο του PC Magazine στην Ελλάδα και είχαν συμφωνήσει με την Αμερικανική μητρική εταιρεία ότι σε περίπτωση που ο όμιλος σταματούσε την έκδοση του PC Magazine δεν θα είχε δικαίωμα για ένα χρόνο να προβεί στην έκδοση ανταγωνιστικού προς το PC Magazine περιοδικού.
Ο χρόνος πέρασε.
Η ΙΤ Publications εκδίδει τα τεχνολογικά περιοδικά PC World και Computer Active.