Κυκλοφόρησε το ESET NOD 32 Antivirus Renewal Retail Pack

Η ESET, κορυφαία εταιρεία στην προληπτική προστασία κατά των ηλεκτρονικών απειλών για υπολογιστές, ανακοίνωσε τη διάθεση του ESET NOD 32 Antivirus Renewal Retail Pack. Πρόκειται για ένα αυτόνομο πακέτο ανανέωσης της άδειας χρήσης για όσους έχουν ήδη εγκα-ταστήσει το ESET NOD 32 Antivirus System. Το Renewal Retail Pack προσφέρει στους χρήστες ανανέωση της προστασίας που παρέχει το ESET NOD 32, για ένα επιπλέον έτος.

Κατά την λήξη της υπάρχουσας άδειας χρήσης του ESET NOD 32 Antivirus System, ο χρήστης ειδοποιείται από το σύστημα για την ανανέωσή της. Κάνοντας κλικ στο hyperlink που του δίνει το σύστημα, μπορεί να ανανεώσει on-line την άδεια χρήσης, χρεώνοντας το αντίτιμο στην πιστωτική του κάρτα.

Μια επιπλέον επιλογή, είναι η απόκτηση ενός ESET NOD 32 Antivirus Renewal Retail Pack μέσω κάποιας από τις γνωστές αλυσίδες λιανικής πώλησης προϊόντων τεχνολογίας. Tο πακέτο πωλείται σε συσκευασία η οποία περιέχει κωδικούς χρήστη και γενικότερα ό,τι απαιτείται για την ετήσια ανανέωση της άδειας χρήσης. Το ESET NOD 32 είναι το μοναδικό σύστημα anti-virus στην ελληνική αγορά, που δίνει στους χρήστες δυνατότητα ανανέωσης με την αγορά του σχετικού πακέτου από τα καταστήματα. Έτσι, παρέχεται μια ακόμη επιλογή ανανέωσης στους χρήστες που δεν διαθέτουν πιστωτική κάρτα ή δεν επιθυμούν να την χρησιμοποιούν για αγο-ρές μέσω Internet.

Η τιμή του ESET NOD32 Antivirus Renewal Retail Pack είναι κατά 30% χαμηλότερη από αυ-τή ενός νέου πακέτου και στην ελληνική αγορά ανέρχεται στα 25 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Ας σημειωθεί ότι το ESET NOD 32 αναδείχθηκε πρόσφατα ως η ταχύτερη εφαρμογή antivirus σε συγκριτικό τεστ μεταξύ 15 προϊόντων σε περιβάλλον Microsoft Windows Vista Business Edition (32 bit), ενώ το Φεβρουάριο κατέκτησε για 42η φορά το βραβείο του Virus Bulletin (VB 100), ως η εφαρμογή που προσφέρει την καλύτερη προστασία από ιούς, worms, trojans, spyware, adware, keylogger, riskware, phishing και rootkits.

Σχετικά με την ADAOX (www.adaox.com)

Η ADAOX συστήθηκε το 2001, με στόχο την προώθηση και διανομή κορυφαίων λογισμικών λύσεων ασφάλειας, στην περιοχή των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Σήμερα διαθέτει γραφεία στην Λευκωσία, στην ΑΘήνα και στο Ντουμπάι, καθώς και ένα δίκτυο 500 συνεργαζόμενων εταιρειών σε 13 χώρες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων Antivirus, Antispam, Web Filtering και Monitoring, Intrusion Detection και Internet Bandwith Optimization.

Σχετικά με την ESET (www.eset.com)

Η ESET ιδρύθηκε το 1992, με στόχο την ανάπτυξη και την υποστήριξη λογισμικού antivirus και security. Στο μακρύ κατάλογο των εταιρικών πελατών της συγκαταλέγεται και η Microsoft, που χρησιμοποιεί το NOD 32 για να ελέγξει τα προϊόντα της, πριν τα διοχετεύσει στην αγορά. Η ESET εδρεύει στις ΗΠΑ, ενώ τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 100 χώρες, μέσω θυγατρικών (Βρετανία, Τσεχία, Σλοβακία) ή τοπικών συνεργατών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με συνεργασίες, πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη, δελτία τύπου παρακαλούμε επισκεφθείτε το http://www.nod32.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρεία:

ADAOX HELLAS
Σεμιτέλου 6, 11528 Αθήνα
Τηλ: (210) 7759270
Fax: (210) 7708955
e-mail: info@adaox.com