Κυκλοφόρησαν σημερα οι νέοι οδηγοί για κάρτες γραφικών της ATI, οι Catalyst 8.6.
Συμφώνα με την εταιρεία, όσοι έχουν εγκατεστημένους τους 8.5 μπορούν απλώς να περάσουν τους νέους οδηγούς πάνω από τους παλιούς, χωρίς να χρειαστεί επανεκκίνηση του υπολογιστή.
Συμφώνα πάντα με την ΑΤΙ, οι νέοι drivers προσφέρουν υψηλότερη απόδοση σε σειρά παιχνιδιών, ενώ επιδιορθώνουν διάφορα τεχνικά προβλήματα σε άλλους τιτλους.
• Call of Duty 4: Η απόδοση αυξάνεται σε όλες τις Radeon™ HD 3xxx και HD
2xxx s, έως 35%.
• Call of Juarez DX10: Η απόδοση αυξάνεται σε όλες τις Radeon™ HD 3xxx και HD
2xxx s, έως 9%.
• Company of Heroes (DX10 version): Η απόδοση αυξάνεται από 4 έως
10% για τις κάρτες HD 36xx and HD 34xx.
• Lost Planet (DX10 version): Αύξηση κατά 1 έως 2 καρε για τις HD 3xxx και HD 2xxx ενώ σε ορισμένους χάρτες η απόδοση φτάνει το 20%
• Lost Planet (DX9 version) Αύξηση απόδοσης από 2 έως 20% για όλες τις κάρτες της σειράς HD 3xxx και HD 2xxx.
• Prey OpenGL: ) Αύξηση απόδοσης από 3 έως 5% για όλες τις κάρτες της σειράς HD 3xxx και HD 2xxx.
• Quake 4 OpenGL: Αύξηση της απόδοσης κατά 8% για όλες τις HD 3xxx και HD 2xxx.
Ταυτοχρονα επιλύονται διάφορα προβλήματα σε πολλά παιχνίδια, μεταξύ αυτών τα, Bioshock, Call of Duty, Crysis, Stalker, UT 3.
Μπορείτε να κατεβάσετε τους νέους οδηγούς από τον παρακάτω δεσμο,
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολλοί που κατέβασαν κι εγκατεστησαν τους νέους οδηγούς τους ζητήθηκε να προβούν σε επανεκκίνηση για την σωστή λειτουργιάς τους, ενώ καποιοι άλλοι αντιμετώπισαν προβλήματα σε παιχνίδια μετά την εγκατάσταση των 8,6. Για να είστε σίγουροι και μην βρεθείτε προ εκπλήξεων, καλό είναι να απεγκαταστήσετε πρώτα τους παλιούς οδηγούς και μετά να εγκαταστήσετε τους νέους.