Και επισημα η Forthnet δηλωνει τον δωρεαν διπλασιασμο των ταχυτητων Adsl

Αγαπητοί Συνδρομητές,
Η FORTHnet πάντα πιστή στην υπόσχεση της να παρέχει συνεχώς ποιοτικότερες ευρυζωνικές υπηρεσίες και με το μεγαλύτερο όφελος για όλους εσάς τους συνδρομητές μας, σας ενημερώνει ότι άμεσα με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης ταχύτητας σε όλους τους τύπους πρόσβασης ADSL από την πλευρά του ΟΤΕ, θα προχωρήσει σε αύξηση της ταχύτητας της FORTHnet ADSL συνδρομής σας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για εσάς;

Αυτό σημαίνει ότι όλοι εσείς που είστε συνδρομητές FORTHnet ADSL* και απολαμβάνετε γρήγορο internet και όλα τα προνόμια των συνδρομών FORTHnet θα κερδίσετε ακόμα περισσότερο καθώς θα δείτε την ταχύτητα της σύνδεσή σας να διπλασιάζεται, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. H FORTHnet διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα της χώρας και συνεχίζει να επενδύει σε ιδιόκτητες υποδομές, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υπηρεσίες, με στόχο να σας παρέχει ταχύτερες και ποιοτικότερες συνδέσεις ADSL.
Η χωρητικότητα διασύνδεσής της εταιρείας με το διεθνές internet θα ξεπεράσει τα 3 Gbps μέσα στον Αύγουστο, ενώ υπάρχει ήδη συγκεκριμένο πλάνο για περαιτέρω αναβαθμίσεις με στόχο μέσα στους επόμενους μήνες να ξεπεράσει τα 4 Gbps !
Αφορά τα προϊόντα / υπηρεσίες FORTHnet ADSL 1Bill, FORTHnet Fast Internet ADSL, ADSL in a Box, ADSL in a box Plus, FORTHnet Small Office ADSL

Πηγή: Forthnet