Η Sales Effect αναλαμβάνει την διανομή των προϊόντων της Cyberoam σε Ελλάδα και Κύπρο

H Sales Effect, διανομέας λύσεων πληροφορικής, ανακοινώσε την συνεργασία της με την εταιρεία Cyberoam η οποία διαθέτει λύσεις Unified Threat Management (UTM) και λογισμικό προστασίας των κρίσιμων εταιρικών δεδομένων (Endpoint Data Security). Η συμφωνία αφορά την αποκλειστική διανομή όλων των προϊόντων της Cyberoam σε Ελλάδα και Κύπρο.
Οι συσκευές της Cyberoam χρησιμοποιούν την ταυτότητα του χρήστη σε όλες τους τις εφαρμογές (Firewall, IPS, Antivirus, Antispam, Content Filtering, Multiple Link Management, Bandwidth Managent, Reporting, VPN) και είναι μοναδικές στο να προβάλλουν την ακριβή εικόνα του δικτύου της επιχείρησης παρέχοντας ισχυρή προστασία με άξονα πάντα την ταυτότητα του χρήστη (Identity Based).
Το λογισμικό της Cyberoam δίνει την δυνατότητα στους IT Managers να περιορίζουν και να ελέγχουν την χρήση φορητών συσκευών στο δίκτυο, την χρήση λογισμικού, να κρυπτογραφούν δεδομένα και να διαχειρίζονται τα πάγια (software & hardware) της πληροφορικής.
Μιλώντας για τη συμφωνία η Αιμιλία Βελισσαρίου διευθύντρια πωλήσεων της Sales Effect ανέφερε, «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την νέα αυτή συνεργασία, τα προϊόντα της Cyberoam είναι ιδανικά για την ελληνική αγορά, διαθέτουν πολλές λειτουργίες και έχουν ιδανικό κόστος με αποτέλεσμα να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ασφάλειας μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που μέχρι τώρα αδυνατούσαν να προβούν σε αντίστοιχες λύσεις. Επιπλέον έχει ήδη γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια από τον προκάτοχο διανομέα τον περασμένο χρόνο την οποία θα συνεχίσουμε ακόμη πιο ενεργά».
Η Cyberoam θεωρείται ότι προσφέρει την καλύτερη επιλογή από πλευράς ποιότητας και τιμής. Πιο συγκεκριμένα εκτός από τις συσκευές που απευθύνονται σε μεγάλους οργανισμούς / επιχειρήσεις, διαθέτει συσκευές που στοχεύουν και στις μικρότερες επιχειρήσεις από 10 έως 45 χρήστες με εξαιρετική απόδοση, πλήρη χαρακτηριστικά και ανταγωνιστική τιμή. Η Cyberoam, έχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία και απολαμβάνει την αναγνώριση της παγκόσμιας αγοράς για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.sales-effect.com
Σχετικά με την Sales Effect
Η Sales Effect συστήθηκε το 2005, με στόχο την παροχή υπηρεσιών σε εταιρείες διανομής και εταιρείες ανάπτυξης προϊόντων πληροφορικής. Από τις αρχές του 2010 ασχολείται και με τη διανομή λύσεων πληροφορικής, στα προϊόντα που διανέμει συγκαταλέγονται λύσεις Antivirus, Firewall, Antispam, Web Filtering, Parental Control, Endpoint Data Security και άλλα.
Σχετικά με τη Cyberoam
H Cyberoam είναι κατασκευάστρια εταιρεία των Identity-Enabled συσκευών UTM, οι οποίες προσφέρουν συνολική προστασία ενάντια γνωστών και νέων απειλών, συμπεριλαμβάνοντας viruses, worms, Trojans, spyware, phishing, pharming και πολλά άλλα. Ενσωματώνει πλήρη γκάμα λογισμικού ασφαλείας όπως Firewall, VPN, Gateway Antivirus & Antispam, IPS, URL/Web Content Filtering, Bandwidth Management και Multiple Link Management σε μια μόνο πλατφόρμα. Επιπλέον διαθέτει λύσεις λογισμικού για την διαχείριση και την προστασία των κρίσιμων εταιρικών δεδομένων αλλά και τη διαχείριση των παγίων της πληροφορικής.
Τα προϊόντα έχουν όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις από West Coast Labs και ICSA. H Cyberoam έχει λάβει το βραβείο της πιο αναπτυσσόμενης εταιρείας κατασκευής UTM για το έτος 2008 από τους Frost & Sullivan και έχει χαρακτηρισθεί με πολλή θετική κριτική από το Gartner. Η εταιρεία διαθέτει γραφεία στην Ινδία και στις ΗΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.cyberoam.com