Η πρώτη μου μπλε οθόνη στα Vista

• Την πρώτη ημέρα τα εγκατέστησα
• Την δεύτερη μέρα τα ρύθμισα
• Την τρίτη ημέρα τα θαύμασα
• Την Τετάρτη ημέρα ήρθε η μπλε οθόνη
Τέσσερις ημέρες χωρίς προβλήματα στα Vista ήταν αρκετες,προχτες το βράδυ παίζοντας το Return to castle Wolfenstein κι ενώ μετά από ώρα είχα καταφέρει να εξοντώσω το σύνολο τον Γερμανών στο εργοστάσιο,η οθόνη μαυρίζει κι ο υπολογιστής επανεκινει .Με το που ξαναμπαίνω στο λειτουργικό μου εμφανίστηκε μήνυμα που με ειδοποιεί ότι ανένηψα από μη αναμενόμενο τερματισμό το οποίο μπορείτε να δείτε στην εικόνα του άρθρου.
Θα σας απογοητέψω αλλά μπλε οθόνη δεν είδα πουθενα,φαινεται ότι πλέον στο Rendmond τις θεωρούν ξεπερασμένες και δυσφημιστικές για τα λειτουργικά τους κι πλέον δεν σου πετάνε στα μούτρα εκείνη την μπανάλ dos εικόνα με τα κινεζογραμματα και μια σειρά αριθμών αλλά στο αναφέρουν μετά με τακτ.
Ακολούθησα την συμβουλή που μου δόθηκε να γίνει έλεγχος για λύση και……..απλώς δεν έγινε τιποτα,οσες φορές κι αν πάτησα συνέχιζε να μην υπαρχει καμια αποκριση.
Έχω athlon 3500,μητρικη asrock 939 με περασμένους τους οδηγούς για το nforce από το update της Microsoft,καρτα 6600 με τους τελικούς οδηγούς της nvidia για τα vista,1 γίγα μνήμη και τους τελευταίους οδηγούς για την audigy.
Το παιγνίδι το συνέχισα μετά αλλά και χτες το βράδυ και δεν μου ξαναπαρουσιασε κανένα πρόβλημα ούτε αυτό ούτε κανένα άλλο προγραμμα.Μεχρις στιγμής τα Vista λειτουργούν άψογα εκτός από αυτό το μικρό προχτεσινό παραστράτημα.
http://farm1.static.flickr.com/135/405816693_be5a5b585c_o.jpg

Αν και το εχω δημοσιευσει σε αλλη απαντηση,πως μπορω να αρνηθω την παρακληση του τσαρμις που τοσο εχει βοηθησει το λογκ και να μην το κανω αρθρο?