Η πρώτη και μοναδική Google HDTV από την Sony

Έπεσα σε μια διαφήμιση της Sony στο digg.com που με οδήγησε στο site της Sony όπου έχει πληροφορίες για την νέα τηλεόραση Google powered HDTV της SONY.
Καταρχήν μου έκανε εντύπωση ο σχεδιασμός της που φέρνει περισσότερο σε μοντέρνο μόνιτορ υπολογιστή, παρά σε τηλεόραση. Στη συνέχεια είδα και τι προσφέρει. Λανσάρετε λοιπόν ως η πρώτη και μοναδική HDTV στον κόσμο που powered από την Google TV, που παρέχει εύκολη πρόσβαση σε περισσότερη ψυχαγωγία από ποτέ. Αναζήτηση στο web, λίστες TV και εφαρμογών για να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Δείτε τηλεόραση, περιηγηθείτε στο Internet ή κάντε και τα δύο ταυτόχρονα, στην ίδια οθόνη.

Φαίνεται ενδιαφέρουσα πρόταση, η συσκευή έρχεται με full qwerty keyboard – remote,  είναι όπως έγραψα Google TV Build-in πράγμα που σημαίνει μέσω του full browser της ψάχνουμε, σερφάρουμε και κατεβάζουμε κανονικά από το διαδίκτυο, είναι dual view, έρχεται με αναβαθμίσιμο λειτουργικό σύστημα (άντε να κάνουμε update και τις τηλεοράσεις μας!), συγχρονίζεται με κινητά και έχει και μια πιο ακριβή έκδοση με blu-ray disc player. Σχετικό PDF για κάθε ενδιαφερόμενο.

Δείτε και την διαφωτιστική διαφήμιση – βίντεο: http://discover.sonystyle.com/internettv