Η LogicDIS εγκατέστησε πολύγλωσση φωνητική Πύλη στη Hellenic Seaways

H Hellenic Seaways, σε συνεργασία με τo τμήμα Τεχνολογίας Φωνής της LogicDIS εγκατέστησε το σύστημα Voice Ticketing. Το συγκεκριμένο σύστημα είναι η πρώτη και μοναδική Πανευρωπαϊκά Πολύγλωσση Φωνητική Πύλη μέσω της οποίας πραγματοποιείται και αυτόματη αγορά εισιτηρίου.
Mε τη χρήση του συστήματος VoiceTicketing, οι επιβάτες του στόλου της Hellenic Seaways μπορούν απλά με ένα τηλεφώνημα, από οπουδήποτε και να βρίσκονται, να ενημερωθούν για τα δρομολόγια, τις ώρες αναχώρησης, την τρέχουσα διαθεσιμότητα των πλοίων αλλά και να εκδώσουν εισιτήριο αυτόματα, χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση μέσω «πραγματικής» χρέωσης της πιστωτικής τους κάρτας και τέλος να πληροφορηθούν για το ακριβές σημείο παραλαβής του εισιτηρίου τους.
Το σύστημα VoiceTicketing έχει συνδεθεί τους 2 τελευταίους μήνες στον κεντρικό τηλεφωνικό αριθμό της Hellenic Seaways και παρέχει μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών και τη δυνατότητα αυτόματης προώθησης των κλήσεων σε τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών (Call Center) εφόσον ζητηθεί από τον πελάτη.
Στο διάστημα λειτουργίας της, η Φωνητική Πύλη έχει υποδεχθεί και εξυπηρετήσει πάνω από 280.000 κλήσεις ενώ τους τελευταίους 2 μήνες που έχει εγκατασταθεί στο σύστημα η δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων, έχει εκδώσει περισσότερα από 2.000 εισιτήρια για επιβάτες και οχήματα.
«Η Φωνητική Πύλη αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας που εγκαινίασε η νέα διοίκηση της Hellenic Seaways με στόχο την παροχή σύγχρονων και ποιοτικών υπηρεσιών στους επιβάτες μας.
Επιπλέον, ο ιδιαίτερα φιλικός τρόπος επικοινωνίας με τον πελάτη, η «εξυπνάδα» που έχει ενσωματωθεί στο σύστημα, η πολύ καλή απόδοσή και η υψηλότατη διαθεσιμότητά του, έχουν καταστήσει την Φωνητική Πύλη ένα από τα βασικά μέσα που χρησιμοποιούν οι επιβάτες της Hellenic Seaways για να επικοινωνήσουν με την εταιρεία μας.’ σημειώνει ο κ. Β. Τραπεζάνογλου Δ/νων Σύμβουλος της LogicDIS για να προσθέσει ότι”η LogicDIS εκτός από το έργο της Hellenic Seaways έχει να επιδείξει μία σειρά μεγάλων, πολύπλοκων στην ολοκλήρωσή και λειτουργία τους και ιδιαίτερα πετυχημένων έργων στο χώρο Τεχνολογίας Φωνής όπως στην ΕΓΝΑΤΙΑ Τράπεζα (VoiceBanking και Call Router), στον συνεταιρισμό ΡαδιοΤαξί Ηρακλείου Κρήτης (VoiceTAXI), στα ΚΤΕΛ Αττικής και Αιτωλοακαρνανίας (VoiceKTEΛ) κλπ. Τα αυτόματα συστήματα της LogicDIS εξυπηρετούν αυτή την στιγμή πάνω από 2.500.000 κλήσεις τον χρόνο με συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς.”