Η Άνοδος ΑΕ πραγματοποίησε σεμινάριο με τίτλο «Σύγχρονες ροές εργασίας και Αdobe PDF»

Η Άνοδος ΑΕ – Adobe Authorized Distributor – πραγματοποίησε στις 03/04/08 σεμινάριο με θέμα «Σύγχρονες ροές εργασίας και Αdobe PDF». Την εκπαιδευτική εκδήλωση επιμελήθηκε η Άνοδος ΑΕ και παρουσίασαν οι, Θεμιστοκλής Κ. Χαψής (Σύμβουλος Print Media) και ο Σπύρος Παπαβασιλείου (Adobe Illustrator Certified Expert). Οι συμμετέχοντες, τεχνικοί προεκτύπωσης, υπεύθυνοι παραγωγής, τεχνικοί εκτύπωσης αλλά και αρκετοί νέοι σχεδιαστές, μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς επιτυγχάνεται η σωστή προετοιμασία ενός αρχείου και η βέλτιστη έξοδός του σε PDF, για την επιτυχή έκβαση μιας σχεδιαστικής εργασίας.
To σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Άνοδος ΑΕ σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα όπου παράλληλα με τη θεματολογία της παρουσίασης απαντήθηκαν και αρκετά θέματα, που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες. Η παραπάνω εκπαιδευτική παρουσίαση είναι η δεύτερη από μια σειρά προγραμματισμένων σεμιναρίων που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του έτους, πάντα με στοχευμένη επαγγελματική εξειδίκευση και θεματολογία.
Για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται κάντε εγγραφή στο Newsletter της Ανοδος ΑΕ στην διεύθυνση http://www.anodos.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.anodos.gr – 210 9717 016