Η Ανοδος ΑΕ ανέλαβε τη διανομή των προϊόντων λογισμικού ΜΑΧΟΝ

H Ανοδος ΑΕ – Adobe Authorized Distributor – από την 1η Μαϊου ανέλαβε τη διανομή των προϊόντων της εταιρείας ΜΑΧΟΝ, δημοφιλέστερη από το προϊόν CINEMA 4D. H MAXON αναπτύσσει και παρέχει επαγγελματικές λύσεις για 3D modeling, painting, animation και rendering. Τα βραβευμένα προϊόντα λογισμικού της έχουν χρησιμοποιηθεί εκτενώς στις βιομηχανίες κινηματογράφου, τηλεόρασης, αρχιτεκτονικής, μηχανικής και αλλού, αφού παρέχουν τα ιδανικά εργαλεία για επαγγελματικά αποτελέσματα υψηλού επιπέδου.

Τώρα σας παρέχεται η δυνατότητα να αποκτήσετε σε ειδικές τιμές – μέχρι το τέλος Ιουνίου 2008 – τα δημοφιλή προγράμματα σχεδίασης και επεξεργασίας τρισδιάστατων γραφικών της ΜΑΧΟΝ, σε συνδυαστική ροή εργασίας με τα προϊόντα Adobe.

– Cinema 4D 10 + Photoshop CS3 Extended

– Cinema 4D 10 + Production Premium CS3

Αναλυτικότερα διατίθενται από την Ανοδος ΑΕ τα προϊόντα: BodyPaint 3D και CINEMA 4D, μαζί με τα διαθέσιμα modules για το CINEMA 4D: Advanced Render 2.6, MoGraph, MOCCA 3, HAIR, Thinking Particles, Dynamics, NET Render και Sketch and Toon. Τα modules ενσωματώνονται πλήρως στο toolset του CINEMA 4D και αφού εγκατασταθούν, αποτελούν πλέον μέρος του περιβάλλοντος εργασίας του CINEMA 4D.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.anodos.gr/maxon/ | gkaiafas@anodos.gr | T: 210 97.17.016