Η Adaox ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Acronis

Τις εφαρμογές και τις ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας της Acronis, διαθέτει πλέον στην ελληνική αγορά η Adaox. Η γνωστή εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή λύσεων data security από το 2001, ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με την αμερικανική πολυεθνική Acronis, για τη διάθεση και υποστήριξη των προϊόντων της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Acronis είναι μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στην παροχή προηγμένων λύσεων storage management και disaster recovery. Διαθέτει εφαρμογές λογισμικού που βοηθούν τις επιχειρήσεις να προστατεύσουν τα μηχανογραφικά τους δεδομένα και ταυτόχρονα να διαφυλάξουν τη διαθεσιμότητα, την ασφάλεια και το recoverability της μηχανογραφικής τους υποδομής.

Οι τεχνολογικές καινοτομίες της Acronis σε θέματα disk imaging και disk management, έχουν κερδίσει όχι μόνο την ευρεία αναγνώριση από το σύνολο της βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας, αλλά και πολυάριθμα βραβεία για την υπεροχή τους σε τομείς όπως η προστασία δεδομένων, το backup, το system deployment και το server migration, τόσο για μηχανικές όσο και για εικονικές πλατφόρμες servers.

To True Image -η ναυαρχίδα των προϊόντων Acronis- είναι η κυρίαρχη εμπορική εφαρμογή για disk imaging και restore, τόσο για Windows όσο και για Linux servers. Επιπροσθέτως είναι ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο που διευκολύνει τη φορητότητα και το migration συστημάτων.

Από το 2002, το True Image της Acronis είναι η λύση που επιλέγουν δεκάδες χιλιάδες εταιρείες. Από τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως και τους μεγάλους οργανισμούς στους τομείς της παροχής τραπεζικών ή άλλων υπηρεσιών, της υγειονομικής περίθαλψης, της υψηλής τεχνολογίας, της λιανικής πώλησης, των κατασκευών και φυσικά των κρατικών φορέων και επιχειρήσεων.

Η Acronis είναι πολυεθνική εταιρεία που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ διατηρεί γραφεία στην Ευρώπη και την Ασία. Για την προώθηση των προϊόντων της στην Ελλάδα και στην Κύπρο, επέλεξε την Adaox εμπιστευόμενη τις μέχρι τώρα επιδόσεις της δεύτερης στη διανομή και υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλειας δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://www.acronis.eu

Σχετικά με την ADAOX (www.adaox.com)

Η ADAOX συστήθηκε το 2001, με στόχο την προώθηση και διανομή κορυφαίων λογισμικών λύσεων ασφάλειας και ανάκτησης δεδομένων, στην περιοχή των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Σήμερα διαθέτει γραφεία στη Λευκωσία, στην ΑΘήνα και στο Ντουμπάι, καθώς και ένα δίκτυο 500 συνεργαζόμενων εταιρειών σε 13 χώρες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων antivirus, antispam, web filtering και monitoring, intrusion detection, Internet bandwidth optimization καθώς και λύσεις για backup, data deployment.

Η Adaox ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Acronis

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2007 – Τις εφαρμογές και τις ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας της Acronis, θα διαθέτει πλέον στην ελληνική αγορά η Adaox. Η γνωστή εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή λύσεων data security από το 2001, ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με την αμερικα-νική πολυεθνική Acronis, για τη διάθεση και υποστήριξη των προϊόντων της σε Ελλάδα και Κύ-προ.

Η Acronis είναι μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στην παροχή προηγμένων λύσεων storage man-agement και disaster recovery. Διαθέτει εφαρμογές λογισμικού που βοηθούν τις επιχειρήσεις να προστατεύσουν τα μηχανογραφικά τους δεδομένα και ταυτόχρονα να διαφυλάξουν τη διαθεσι-μότητα, την ασφάλεια και το recoverability της μηχανογραφικής τους υποδομής.

Οι τεχνολογικές ευρεσιτεχνίες της Acronis σε θέματα disk imaging και disk management, έχουν κερδίσει όχι μόνο την ευρεία αναγνώριση από το σύνολο της βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας, αλλά και πολυάριθμα βραβεία για την υπεροχή τους σε τομείς όπως η προστασία δεδομένων, το backup, το system deployment και το server migration, τόσο για μηχανικές όσο και για εικονικές πλατφόρμες servers.

To True Image -η ναυαρχίδα των προϊόντων της Acronis- είναι η κυρίαρχη εμπορική εφαρμογή για disk imaging και restore, τόσο για Windows όσο και για Linux servers. Επιπροσθέτως είναι ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο που διευκολύνει τη φορητότητα και το migration συστημάτων.

Από το 2002, το True Image της Acronis είναι η λύση που επιλέγουν δεκάδες χιλιάδες εταιρείες. Από τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως και τους μεγάλους οργανισμούς στους τομείς της παροχής τραπεζικών ή άλλων υπηρεσιών, της υγειονομικής περίθαλψης, της υψηλής τεχνολογίας, της λιανικής πώλησης, των κατασκευών και φυσικά των κρατικών φορέων και επιχειρήσεων.

Η Acronis είναι πολυεθνική εταιρεία που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ διατηρεί γραφεία στην Ευρώπη και την Ασία. Για την προώθηση των προϊόντων της στην Ελλάδα και στην Κύπρο, επέλεξε την Adaox εμπιστευόμενη τις μέχρι τώρα επιδόσεις της δεύτερης στη διανομή και υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλειας δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες μπο-ρείτε να βρείτε στο http://www.acronis.eu

Σχετικά με την ADAOX (www.adaox.com)

Η ADAOX συστήθηκε το 2001, με στόχο την προώθηση και διανομή κορυφαίων λογισμικών λύ-σεων ασφάλειας και ανάκτησης δεδομένων, στην περιοχή των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Σήμερα διαθέτει γραφεία στη Λευκωσία, στην ΑΘήνα και στο Ντου-μπάι, καθώς και ένα δίκτυο 500 συνεργαζόμενων εταιρειών σε 13 χώρες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων antivirus, antispam, web filtering και monitoring, intrusion detection, Internet bandwidth optimization καθώς και λύσεις για backup, data deployment.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις λύσεις της Acronis παρακαλούμε επισκεφθείτε το http://www.acronis.com ή επικοινωνήστε με την εταιρεία:

ADAOX HELLAS
Σεμιτέλου 6, 11528 Αθήνα
Τηλ: (210) 7759270
Fax: (210) 7708955
e-mail: info@adaox.com