H ESET ανακοινώνει την άμεση διαθεσιμότητα των νέων ESET Smart Security Business Edition και NOD32 Antivirus v3.0 Business Edition

Αθήνα – 26 Νοεμβρίου 2007 – Η Adaox, η εταιρεία που διανέμει στην Ελλάδα τις εφαρμογές ασφαλείας της ESET, ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της ολοκληρωμένης λύσης ασφαλείας ESET Smart Security business edition (ESS BE), για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η λύση περιλαμβάνει εφαρμογή antivirus, antispyware, antispam και firewall ενώ βασίζεται στην προηγμένη και πολυβραβευμένη τεχνολογία ThreatSense® της ESET, καθώς και στην ESET NOD32 scanning engine. Το ESET Smart Security Business Edition συνδυάζει ταχύτητα, ακρίβεια και μηδαμινή απασχόληση του υπολογιστή, διαφοροποιώντας το σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λύσεις ασφαλείας που κυκλοφορούν στην αγορά. Επιπλέον η ενσωμάτωση του Remote Administrator, επιτρέπει την εύκολη εξ αποστάσεως διαχείριση και επέκταση τόσο της νέας λύσης ασφάλειας ESET Smart Security Business Edition όσο και της νέας έκδοσης του ESET NOD32 Antivirus Business Edition. Το ESET Smart Security παρέχει υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας χάρη στην πολυβραβευμένη μηχανή ανίχνευσης ESET NOD32 Antivirus. Καταλαμβάνει μόλις 40MB χώρου στο σκληρό δίσκο, ενώ τα συστήματα ανίχνευσης είναι μέχρι και 30 φορές ταχύτερα συγκριτικά με αντίστοιχα προϊόντα.

“Εμείς στην ΕSET γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι επιχειρήσεις επιζητούν μέγιστη ασφάλεια, μικρές απαιτήσεις συστήματος και αξιόπιστα αποτελέσματα ελέγχου συνδυάζοντας τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα” δήλωσε σχετικά ο κος Anton Zajac, CEO της ESET, LLC. “To ESET Smart Security συνδυάζει όλα τα παραπάνω παρέχοντας μεγάλη προστασία, ευκολία στην εγκατάσταση, δεν επιβραδύνει τους υπολογιστές της επιχείρησης και λειτουργεί στο παρασκήνιο χωρίς να παρεμποδίζει την εργασία”.

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες λύσεις ασφάλειας που συνδυάζουν αυτόνομα προϊόντα, το ESET Smart Security Business Edition ενσωματώνει σε μια μηχανή antispyware, antispam καθώς και firewall, με τη νέα έκδοση της μηχανής ανίχνευσης ιών NOD32 της ESET. Αυτή η ολοκληρωμένη λύση επιτρέπει στα διάφορα modules της να μοιράζονται και να ανταλλάσσουν πληροφορίες προκειμένου να γίνεται ορθή αξιολόγηση και ταξινόμηση κάθε επερχόμενης απειλής.

Η τεχνολογία ThreatSense της ESET παρέχει υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας, ενώ είναι η μόνη τε-χνολογία αντιμετώπισης ιών που βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις όσον αφορά στις επιδό-σεις της στο Virus Bulletin VB 100 testing, τα τελευταία εννέα χρόνια. Επιπλέον έχει λάβει τα περισσότερα βραβεία από τον οργανισμό AV-Comparatives.org για τη δυναμική προστασία που προσφέρει, συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Στα μοναδικά χαρακτηριστικά των ESET Smart Security και ESET NOD32 Antivirus v3.0 busi-ness edition περιλαμβάνονται:

Άριστη τεχνική υποστήριξη: Όλοι οι πελάτες της ESET λαμβάνουν το ίδιο επίπεδο άριστης τεχνικής υποστήριξης από την εταιρεία, είτε πρόκειται για μεμονωμένο οικιακό χρήστη, είτε για επιχείρηση.

Ευκολία εγκατάστασης: Η εγκατάσταση των ESET Smart Security και ESET NOD32 Antivirus v3.0 Business Edition scanning engines πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα ανε-ξάρτητα από τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί ο χρήστης.

Προηγμένο δίκτυο προστασίας: Οι λύσεις της ESET υποστηρίζονται από το ThreatSense.Net, ένα παγκόσμιο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης που είναι ενσωματωμένο στα προϊόντα. Το ThreatSense.Net επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες ανάλυσης της τεχνολογίας ThreatSense, παρέχοντας αυτοματοποιημένα προς ανάλυση, πληροφορίες για νέα malware στους ερευνητές της ESET. Έτσι συμβάλλει συνεχώς στην έγκαιρη αντιμετώπιση κάθε επερχόμενης απειλής.

“Το ESET Smart Security Business Edition προσφέρει πρωτοποριακή και ευφυή προστασία για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση. Χάρη στην τεχνολογία ThreatSense μπορεί να προστατεύσει ακόμη από άγνωστες ψηφιακές απειλές, χωρίς να επιβραδύνει τα συστήματα”, σημειώνει ο κος Νεόφυτος Νεοφύτου, διευθύνων σύμβουλος της Αdaox Hellas.

Λίγα λόγια για την τεχνολογία ThreatSense
Όλες οι λύσεις ασφάλειας της ESET στηρίζονται στην τεχνολογία ThreatSense. Πρόκειται για μία προ-ηγμένη μηχανή heuristics η οποία επιτρέπει τη δυναμική ανίχνευση των malware που δεν καλύπτονται από τα κοινά updates των προϊόντων και στην ουσία “διδάσκει” την εφαρμογή για τους νέους κινδύνους που εμφανίζονται βάσει ειδικής αποκωδικοποίησης και ανάλυσης του εκτελέσιμου κώδικα σε πραγματικό χρόνο. Το ESET Smart Security ενσωματώνει αυτή την προηγμένη μεθοδολογία ανίχνευσης και αντιμε-τώπισης κακόβουλων επιθέσεων για την μέγιστη προστασία των συστημάτων.

Σχετικά με την ADAOX (www.adaox.com)
Η ADAOX συστήθηκε το 2001, με στόχο την προώθηση και διανομή κορυφαίων λογισμικών λύσεων ασφάλειας και ανάκτησης δεδομένων, στην περιοχή των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βό-ρειας Αφρικής. Σήμερα διαθέτει γραφεία στη Λευκωσία, στην ΑΘήνα και στο Ντουμπάι, καθώς και ένα δίκτυο 500 συνεργαζόμενων εταιρειών σε 13 χώρες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων antivirus, antispam, web filtering και monitoring, intrusion detection, Internet bandwidth optimization καθώς και λύσεις για backup, data deployment.

Σχετικά με την ESET (www.eset.com)
Η ESET ιδρύθηκε το 1992, με στόχο την ανάπτυξη και την υποστήριξη λογισμικού antivirus και security. Στο μακρύ κατάλογο των εταιρικών πελατών της συγκαταλέγεται και η Microsoft, που χρησιμοποιεί το NOD 32 για να ελέγξει τα προϊόντα της, πριν τα διοχετεύσει στην αγορά. Η ESET εδρεύει στις ΗΠΑ, ενώ τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 100 χώρες, μέσω θυγατρικών (Βρετανία, Τσεχία, Σλοβακία) ή τοπικών συνεργατών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με συνεργασίες, πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη, δελτία τύπου παρακαλούμε επισκεφθείτε το http://www.adaox.com ή επικοινωνήστε με την εταιρεία:

ADAOX HELLAS
Σεμιτέλου 6, 11528 Αθήνα
Τηλ: (210) 7759270
Fax: (210) 7708955
e-mail: info@adaox.com