Ενεργές γίνονται σιγά σιγά για όλους τους χρήστες οι νέες αλλαγές στο twitter

Πλέον πάνω από την λίστα με τα μηνύματα που παρακολουθούμε, βρίσκονται σε tabs τα timeline, @mentions, retweets, searches και lists. Η δεξιά sidebar μεγάλωσε και εκτός των στοιχείων που υπήρχαν και παλιότερα, που δείχνουν τους τελευταίους χρήστες που ακολουθήσαμε ή μας ακολούθησαν, τα αγαπημένα μας, τις λίστες, τα Trending Topics, προτάσεις για χρήστες με κοινά ενδιαφέροντα τους οποίους μπορούμε να ακολουθήσουμε, χρησιμοποιείται πλέον και για την εμφάνιση άλλων πληροφοριών.

Mini Profiles > Αν κάνουμε κλικ σε κάποιον χρήστη, τα δεξί panel χρησιμοποιείται για να μας δείξει τις πληροφορίες για αυτόν και τα τελευταία του tweets.

Συζητήσεις > Αν κάνουμε κλικ σε κάποιο Tweet, βλέπουμε όλα τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι χρήστες με replies, δηλαδή όλη την συζήτηση που εξελίχθηκε μετά από κάποιο tweet.

Βίντεο και Εικόνες > Πλέον μπορούμε να ενσωματώνουμε φωτογραφίες και video απευθείας στο Twitter, μετά την συνεργασία του twitter με DailyBooth, deviantART, Etsy, Flickr, Justin.TV, Kickstarter, Kiva, Photozou, Plixi, Twitgoo, TwitPic, TwitVid, USTREAM, Vimeo, yfrog, και YouTube.

Πολύ θετική νέα αλλαγή είναι η αφαίρεση του more button που κλικάραμε όταν φτάναμε στο τέλος της λίστας για να δούμε τα παλιότερα μηνύματα, όπου πλέον γίνετε αυτόματα καθώς σκρολάρουμε προς τα κάτω.

Το μόνο που μπερδεύει και θέλει λίγο χρόνο μέχρι να το συνηθίσουμε είναι η διαδικασία με τα mini profiles, γιατί ενώ εκεί που πριν με το που κλικάραμε στο @username κάποιου χρήστη πηγαίναμε απευθείας και βλέπαμε τη λίστα με τα δικά του μηνύματα, τώρα βλέπουμε το mini profile με τα 3 τελευταία του δεξιά, και για να δούμε περισσότερα πρέπει να το επιλέξουμε από το δεξί panel, είτε από το More Tweets from @username που βλέπουμε μετά τα τελευταία του μηνύματα, είτε από το @username view full profile → πάνω δεξιά στην κορυφή του mini profile του.

Περισσότερα εδώ