Δωρεαν το νεο Trackmania.

H NADEO γνωστή από την σειρά παιχνιδιών Trackmania προεβη σε μια εκπληκτικη κινηση.Δινει τον νέο τίτλο της σειράς Trackmania Nations απολυτος δωρεάν.To παιχνίδι μπορεί να παιχτεί και offline αλλά το δυνατό του σημείο είναι οι μαζικοί διαδυκτιακοι αγώνες.
Ο παίκτης επιλέγει το όνομα του και την σημαία της χώρας του για να λάβει μερος.Εχτες το βράδυ η χώρα μας ήταν στην 38η θέση ανάμεσα σε 53,πιο κάτω ακόμα και από τους κουμπάρους.
Η βαθμολογία των καλύτερων παικτών δημοσιεύεται στον ιστόχωρο του παιχνιδιου.Οι καλύτεροι από κάθε χώρα θα αγωνιστούν από τις 28/6 έως τις 4/7 στο Παρίσι με έπαθλο 400.000 δολάρια.
Το κατέβασμα του παιχνιδιού είναι 265mb και στον υπολογιστή θα χρειαστεί
340mb χώρο.
………………………………………………………
Το παιχνίδι έχει πολύ ζωηρά χρώματα και ξέφρενο ρυθμο.Δεν απαιτεί μεγάλες απαιτήσεις στο θέμα του Hardware μιας και η FX 5200 που έχω δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στα 1024Χ768.Σημειωτεον όμως ότι το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Nvidia.
Μπορείτε να μεταφορτώσετε το παιχνίδι από την ιστοσελίδα της Nadeo.
http://www.trackmanianations.com/indexUk.php
είτε πιο καλά από τους servers του gamershell.com όπως έκανα και εγώ διότι υπάρχει και ενας Ελληνικός εκει.Το παιχνίδι από τον Ελληνικο κατέβηκε με ταχύτητα 29 κβ με την 256 σύνδεση μου.
http://www.gamershell.com/download_12354.shtml