Διακοπές με γρήγορο ασύρματο internet από την FORTHnet ADSL

Διακοπές με γρήγορο ασύρματο internet για όλους τους συνδρομητές FORTHnet ADSL
06/06/2006

Έχετε FORTHnet ADSL; Εάν ναι, τώρα και για όλο το καλοκαίρι, μπορείτε να σερφάρετε από όλα τα FORTHnet HotSpot δωρεάν.

H FORTHnet, επιθυμώντας να ευχαριστήσει τους ADSL συνδρομητές της για την εμπιστοσύνη τους, τούς προσφέρει τη δυνατότητα να έχουν παράλληλα με την ενσύρματη σύνδεσή τους και δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet όλο το καλοκαίρι από οποιοδήποτε FORTHnet HotSpot.

Η προσφορά ισχύει από την 1η Ιουνίου μέχρι και την 31η Αυγούστου 2006 και αφορά σε όλους τους συνδρομητές ADSL της εταιρίας, οποιασδήποτε ταχύτητας ή διάρκειας, παλιούς και νέους, οι οποίοι μπορούν να πάρουν τον εξοπλισμό τους (το notebook ή το PDA τους), να επισκεφτούν οποιοδήποτε FORTHnet HotSpot και να απολαύσουν ταχύτατη ασύρματη πρόσβαση, με τη χρήση των στοιχείων της συνδρομής τους (user name, password).

Πιστή στη στρατηγική της τοποθέτηση στον άξονα «πρόσβαση από παντού» η FORTHnet συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο σημείων Wi-Fi πρόσβασης – το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα – που έχει αναπτύξει, μέσα από συνεργασίες με επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι FORTHnet HotSpot είναι όλα τα καταστήματα Starbucks, τα πλοία των Μινωικών Γραμμών, καθώς και πολλά ξενοδοχεία και μονάδες μαζικής εστίασης σε όλη την Ελλάδα

Αναζητήστε το FORTHnet HotSpot που βρίσκεται πιο κοντά σας στο: http://www.forthnet.gr/hotspotlocator

http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=162044