Δελτίο Τύπου: ADAOX: Συμμετέχει στην dte-Comdex, με νωπές τις δάφνες από την Gitex

Η ADAOX, η εταιρεία που φέρνει το κορυφαίο πρόγραμμα προστασίας από ιούς (antivirus system) NOD32 στην Ελλάδα, συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην έκθεση πληροφορικής dte-Comdex, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2005 στην Ανθούσα. Από το περίπτερό της, που θα βρίσκεται στο Επίπεδο 2 – Θέση Β13, η ADAOX θα διαθέσει δωρεάν πλέον των 5000 αδειών δίμηνης διάρκειας, προκειμένου οι επισκέπτες να δοκιμάσουν το πρόγραμμα. Παράλληλα, όσοι επισκεφθούν το περίπτερο του NOD32 θα αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής σε κληρώσεις ετήσιων, πλήρων αδειών του προγράμματος, που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Εξάλλου, πρωτοφανή επιτυχία γνώρισε η συμμετοχή της ADAOX στην έκθεση πληροφορικής Gitex, που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου. Η συμμετοχή στην έκθεση συνοδεύτηκε με την απόκτηση δύο εκ των σπουδαιότερων βραβείων της μεγαλύτερης έκθεσης της Μέσης Ανατολής, στον τομέα της πληροφορικής: α) τον τίτλο του κατασκευαστή της χρονιάς από το περιοδικό PC Magazine Middle East, και β) τον τίτλο του καλύτερου antivirus προϊόντος, σε συγκριτικό τεστ του περιοδικού Windows. [Επισυνάπτονται φωτογραφίες οι λεζάντες των οποίων βρίσκονται στο παράρτημα].

«Η συμμετοχή στις διεθνείς εκθέσεις πληροφορικής αποτελεί τμήμα της επικοινωνιακής και εμπορικής μας στρατηγικής. Μετά από τη μεγάλη επιτυχία της Gitex, όπου και δεχτήκαμε περίπου 70000 επισκέψεις και τις διακρίσεις που λάβαμε, προσδοκούμε τα ανάλογα και από την dte-Comdex», υπογράμμισε ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, δ.σ. της ADAOX.

Το NOD32 (www.NOD32.gr) είναι το πολυβραβευμένο antivirus προϊόν της αμερικανικής εταιρείας ESET, που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από ιούς, worms, trojans, προγράμματα spyware, adware, keylogger, riskware και phishing. Χάρη στα advanced heuristics (εργαλεία εντοπισμού τεχνητής νοημοσύνης), το Virus radar on-line (πρότυπο παρατηρητήριο ιών) και το σύστημα αμφίδρομης αυτοματοποιημένης επικοινωνίας ThreatSense, έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως το κορυφαίο πρόγραμμα antivirus. Το NOD32 απευθύνεται, με ανάλογες εκδόσεις, σε εταιρικούς και οικιακούς χρήστες. Υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις των Windows και επιπλέον, Unix, Linux Workstation, Linux File Server, Linux Mail Server, Novell Netware Server, Lotus Domino Server, MS Exchange Server, MS-DOS, Kerio Mail Server, Kerio WinRoute Firewall, καθώς επίσης και Windows XP και Windows Server 2003 στα 64 bits. Η τιμή διάθεσης του retail pack για οικιακούς χρήστες (1 άδεια χρήσης για 1 έτος) ανέρχεται στα 39 ευρώ, τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Στην Ελλάδα διατίθεται από την εταιρεία ADAOX, μέσω εκτεταμένου δικτύου μεταπωλητών.

Σχετικά με την ADAOX (www.adaox.com)
Η εταιρεία ADAOX συστήθηκε το 2001, με στόχο την προώθηση (distribution) κορυφαίων λογισμικών λύσεων ασφάλειας, στην περιοχή των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Σήμερα, διαθέτει ένα δίκτυο 110 συνεργαζόμενων εταιρειών σε 13 χώρες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων Antivirus, Antispam, Web Filtering, Intrusion Detection και Internet Bandwith Optimization. Εδρεύει στην Κύπρο.

Σχετικά με την ESET (www.eset.com)
Η εταιρεία ESET ιδρύθηκε το 1992, με στόχο την ανάπτυξη και την υποστήριξη antivirus και security λογισμικού. Στο μακρύ κατάλογο των εταιρικών πελατών της συγκαταλέγεται και η Microsoft, που χρησιμοποιεί το NOD32 για να ελέγξει τα προϊόντα της πριν τα διοχετεύσει στην αγορά. Η ESET εδρεύει στις ΗΠΑ, ενώ τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε 60 χώρες, μέσω θυγατρικών (Βρετανία, Τσεχία, Σλοβακία) ή τοπικών συνεργατών.

Σχετικές ιστοσελίδες

Όλα τα προηγούμενα δελτία τύπου για το NOD32 (στα ελληνικά)
http://www.presspoint.gr/source.asp?id=2629

Αναφορές ξένου τύπου για το NOD32
http://www.NOD32.com/about/press.htm

Βραβεία NOD32
http://www.NOD32.com/news/awards.htm

Δοκιμές ταχύτητας NOD32
http://www.eset.us/compare/

Σημεία διάθεσης στην Ελλάδα και συνεργάτες
http://www.adaox.com/howtobuy/nod32/greece.html

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το δελτίο τύπου παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Χαράλαμπο Νικόπουλο, υπεύθυνο επικοινωνίας για την Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ. 6932881530, e-mail babis@adaox.com.

Για κάθε άλλη πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Δημήτρη Ράικο, διευθυντή πωλήσεων για την Ελλάδα, στο τηλ. 6947619502, e-mail draekos@adaox.com.