Black Desert Online

blackdesertΤο Black Desert Online είναι ένα νέας γενιάς MMORPG που λαμβάνει χώρα σε μια τρισδιάστατη μεγάλης έκτασης φανταστική περιοχή.  Το παιχνίδι διαθέτει εξαιρετικά λεπτομερή γραφικά και μοντέλα χαρακτήρων μαζί με μια πληθώρα χαρακτηριστικών gameplay, όπως χειροτεχνίες (crafting), στέγασης παιχτών με δυνατότητα διακόσμησης των κατοικιών, μάχες πάνω από άλογα και κατοικίδια, κτηνοτροφία, μαγειρική, μάχες PvP, μέχρι και στοιχεία στρατηγικής όπως διαχείριση κόμβων, πρόσληψης εργατών στους οποίους μπορεί ο παίχτης να αναθέτει εργασίες, συγκέντρωσης υλικών από τον κόσμο (gathering), ψαρέματος, αλχημείας, επεξεργασίας, εξημέρωσης ζώων, απόκτησης γνώσης κ.α.

Έχει την καλύτερη μηχανή δημιουργίας και παραμετροποίησης χαρακτήρων που φτάνει μέχρι σε επίπεδο δημιουργίας πόζας κινόντας τα μέλη του σώματος του χαρακτήρα όπως γίνετε σε γνωστές 3d εφαρμογές τύπου poser. Η μηχανή του σας επιτρέπει να χειριστείτε σχεδόν κάθε πτυχή του χαρακτήρα σας.
Γενικότερα δεν είναι ένα από τα MMORPG που θα βαρεθείτε εύκολα, ούτε θα μάθετε γρήγορα όλα του τα κόλπα. Όσο για τις αποστολές (quests), ενημερωτικά και μόνο, τον Μάρτιο του 2016, στο Mediah expansion που κυκλοφόρησε, πρόσθεσαν άλλες 1.000 αποστολές και μεγάλωσαν τον κόσμο άλλο 30% δωρεάν.

Το Black Desert Online είναι ένα sandbox MMORPG προσφέρει εκπληκτικά γραφικά και προσανατολισμένο στην δράση gameplay και έναν κόσμο εμπνευσμένο από την Δυτική αισθητική. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε οκτώ κλάσεις χαρακτήρων και να δημιουργήσετε το avatar σας μέσω ενός εκτεταμένου εργαλείου προσαρμογής του χαρακτήρα σας, να πολεμήσετε νυφίτσες, ξωτικά, και world bosses με ένα σύστημα μάχης που απαιτεί χειροκίνητη και όχι παθητική στόχευση για τις μάχες. Επενδύστε σε πόλεις. στο εμπόριο, την αγορά ακινήτων και την αποστολή αμαξών μεταξύ καταυλισμών για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας. Μισθώστε εργαζόμενους που θα συγκεντρώνουν πόρους, θα κάνουν εμπόριο ή θα φτιάχνουν αντικείμενα για εσάς,. Συζητήστε με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού (NPC) για να αποκτήσετε γνώσεις και να ξεκλειδώσετε επιπλέον αποστολές και αντικείμενα μέσα από διάφορα mini-games. Πλεύστε στις ανοιχτές θάλασσες με το δικό σας σκάφος και εξερευνήσετε νησιά σε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο.

  • Σύστημα Parkour  – οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον και να αναρριχηθούν πάνω σε κτίρια και εμπόδια.
  • Guild Warfare  μπορείτε να ενταχθείτε σε μια συντεχνία και να κάνετε πόλεμο με άλλα τάγματα του server  για τον έλεγχο πόρων, και για την νίκη εναντίων μεγάλων αρχηγών. (world bosses)
  • Στιβαρό Σύστημα Εμπορίας – προσλάβετε εργαζομένους για τη συλλογή πόρων και τη δημιουργία εμπορικών δρόμων που θα μεγιστοποιήσουν τα κέρδη σας.
  • Ενεργός Σύστημα Μάχης – Ξεχάστε τα πλήκτρα 1 έως 0 και τις βαρετές μάχες. Οι μάχες στο Black Desert κινούνται σε πιο action επίπεδα, όπου πρέπει να στοχεύετε και να χρησιμοποιείται διάφορους συνδυασμούς (key combos) για να μάχεστε αποδοτικότερα.
  • Mount Μάχες – Οι παίκτες είναι σε θέση να πολεμήσουν πάνω από άλογα και λοιπά pets τα οποία μπορείτε να εξημερώσετε και να τα εκτρέφεται ώστε να παραγάγετε μοναδικά είδη. (breeding)
  • Προσαρμογή χαρακτήρα – Σχεδιάστε το avatar σας με ένα από τα πιο περίπλοκα συστήματα προσαρμογής των χαρακτήρων σε κάθε MMORPG.

Το παιχνίδι είναι της λογικής του αγοράζω μια φορά, παίζω όσο και όποτε θέλω. Οι τιμές των δυο πακέτων που προσφέρονται αυτήν την στιγμή είναι 49,99 € η Explorer’s Package όπου προσφέρει έξτρα ένα άλογο Tier 3 με ένα horse flute για να το καλείται από μεγάλη απόσταση και ένα Pet της επιλογής σας και η Traveler’s Package  στα 29,99 €.
Και στις δυο επιλογές, σας δίνονται και 2 ή 1 αντίστοιχα Guess Passes όπου μπορείτε να δώσετε σε φίλους σας για να δοκιμάσουν το παιχνίδια για μια εβδομάδα.