Άνοδος Α.Ε. Συνεχίζει τον κύκλο παρουσιάσεων “ΝΟ Seminar”

Ο κύκλος του «Νο Seminar» συνεχίζεται και η Άνοδος Α.Ε., πραγματοποίησε μία ακόμη επιτυχημένη παρουσίαση, που σκοπό είχε την ενημέρωση των χρηστών, ως προς τις νέες τεχνικές και δυνατότητες των εφαρμογών της Adobe, στα πλαίσια του after sales Added Value πολιτικής που εξασκεί κάθ’ όλη την περίοδο που δραστηριοποιείται. Οι παρουσιάσεις αυτές προσφέρονται Χωρίς Χρέωση και όλοι όσοι ενδιαφέρονται είναι ευπρόσδεκτοι.

Στη χθεσινή (15/11/06) παρουσίαση, η έμπειρη ομάδα της τεχνικής υποστήριξης της Άνοδος Α.Ε. παρουσίασε τη χρήση των νέων χαρακτηριστικών των Adobe Flash 8, DreamWeaver και Adobe® Acrobat® 8.0 Professional, αλλά και έξυπνες τεχνικές «Tips ‘n’ Tricks» που διευκολύνουν την καθημερινή παραγωγική εργασία των δημιουργών.

Απομένει άλλη μια παρουσίαση για να κλείσει ο κύκλος «No Seminar» η οποία θα γίνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρες 18.00 – 20.30. Αναλυτική παρουσίαση της θεματολογίας και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη –χωρίς χρέωση- συμμετοχή στην εκδήλωση, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://www.anodos.gr/events/noseminar/agenda.html.