Άνοδος Α.Ε. συμμετείχε στο EE/MEA Adobe Distributors Conference 2008

Η Άνοδος Α.Ε. – ως ο Εξουσιοδοτημένος Διανομέας των προϊόντων λογισμικού Adobe, για την Ελλάδα και Κύπρο- προσκλήθηκε από τη «μαμά» εταιρεία να συμμετάσχει στο 3o ΕE/ΜΕΑ Adobe Distributors Conference 2008 που πραγματοποιήθηκε από τις 27Απριλίου έως και 1η Μαϊου 2008 στο νησί του Ιπποκράτη (Κω).

Η Άνοδος ΑΕ, συνεργάτης της Αdobe Systems Inc. από το 1995 προσκαλείται και λαμβάνει μέρος, σε όλα τα συνέδρια αλλά και σε οποιεσδήποτε άλλες εκδηλώσεις που αφορούν στα Adobe προϊόντα. Αυτό παρέχει τη δυνατότητα στην Ανοδος ΑΕ να μεταφέρει την εικόνα της Ελληνικής αγοράς αλλά ταυτόχρονα και να ενημερωθεί για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις, που η καινοτόμος εταιρεία Adobe σχεδιάζει, έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει έγκαιρα τη σωστή πληροφόρηση στους Έλληνες χρήστες των προϊόντων λογισμικού Adobe.

Eίχαμε τη χαρά, μεταξύ άλλων, να μοιραστούμε τις σκέψεις μας και με τον Adobe EMEA Vice President, τον Manager Director της περιοχής μας καθώς και τον Adobe Worldwide Anti-Piracy manager, για θέματα που αφορούν τα Adobe προϊόντα και την ελληνική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.anodos.gr | gkaiafas@anodos.gr | T: 210 97.17.016