Αναμένετε και άλλη πτώση των τιμών των DVD δίσκων

Από την μια καθημερινά διαβάζουμε ανακοινώσεις για νέες γενιές οπτικών δίσκων με πολλαπλάσιες χωρητικότητες από αυτές των σημερινών single & dual DVD discs.
Επίσης οι ταχύτητες των dvd drives αυξάνονται και αυτές μήνα με τον μήνα και με την έλευση και των Dual Layer disks έχουμε ως αποτέλεσμα την πτώση των τιμών των οπτικών δίσκων DVD και ήδη μπορεί κανείς να βρει DVD+R 4.7GB με 3 λεπτά το ένα, χωρίς case βέβαια.
Τα συγκεκριμένα DVD τα έχει το Πλαίσιο: ACRO-CIRCLE DVD-R 4x 4.7GB (CAKEBOX) 25 τεμάχια και κοστίζουν 8.05 €, δηλαδή 0,32 € το ένα.
Άλλο ένα φθηνό πακέτο βρίσκει κανείς στο e-shop αγοράζοντας μια 50άδα Platinum DVD+R 8x το κόστος είναι 25,71€ (το ένα 0,51).
Στο εξωτερικό αγοράζεις πλέον τα 8x δισκάκια με 0.29 $ και 4x με 0.22 $ (http://www.supermediastore.com/cheap-dvd-r-media-030.html) περίπου, οπότε σύντομα θα δούμε τέτοιες τιμές και στην Ελλάδα.
Ελπίζουμε να πέσουν και τα Dual Layer δισκάκια σε λογικές τιμές γιατί για άλλη μια φορά κάποιοι έξυπνοι Έλληνες επιχειρηματίες προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν πουλώντας τα DL μέχρι και 17 € το ένα, όταν στο εξωτερικό βρίσκεις με 9 $.
Αν έχετε υπόψη άλλες Ελληνικές εταιρείες με καλύτερη προσφορά από αυτές στο Πλαίσιο, γράψτε ένα σχόλιο με το Link για να την προσθέσουμε σε αυτό το άρθρο.