Ανακοινώθηκε το “Splinter Cell 4”

Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι της σειράς Splinter Cell όλοι κολλήσαμε λίγο πολύ με το σενάριο και τον τρόπο παιξίματος του παιχνιδιού, αφού για πρώτη φορά αναλαμβάναμε το ρόλο ενός μυστικού πράκτορα, όπου έπρεπε να ολοκληρώσει τις αποστολές του όσο το δυνατόν πιο “αθόρυβα”. Όπως ήδη μπορεί να γνωρίζετε από τον πρώτο κιόλας τίτλο το Splinter Cell γνώρισε τεράστια επιτυχία μόνο και μόνο από το πρωτότυπο gameplay του. Έτσι λοιπόν δεν άργησε να βγει και το δεύτερο που σημείωσε ανάλογη επιτυχία. Πριν ένα χρόνο περίπου κυκλοφόρησε το 3 μέρος της σειράς με κωδική ονομασία Chaos Theory για το οποίο πρέπει να πούμε ότι έγινε πάταγος, και το οποίο είχε τρομερές προσθήκες σε σχέση με τα προηγούμενα και ένα σενάριο βγαλμένο από βιβλίο. Άρα μετά από όλα αυτά τι ήταν φυσικό επακόλουθο;

Μα φυσικά η κυκλοφορία του νέου Splinter Cell με κωδική ονομασία Double Agent. Όχι δεν πρόκειται να έχετε μαζί σας κι άλλον πράκτορα. Και πάλι μόνος θα προσπαθήσετε να φέρετε σε πέρας όλες σας τις αποστολές, αλλά αυτή τη φορά το σενάριο περνάει σε άλλη “διάσταση”. Ο παίκτης σας, Sam Fisher, θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο να γίνει διπρόσωπος, αφού καλείται να αντιμετωπίσει μία τρομοκρατική οργάνωση. Όταν όμως θες να χτυπήσεις το κακό από που πρέπει να ξεκινήσεις; Μα φυσικά από το να μάθεις τα μυστικά τους και να γίνεις…ένας από αυτούς! Δεν θα θέλαμε να σας πούμε περισσότερα για το σενάριο του παιχνιδιού καθώς πιστεύουμε ότι θα χάσετε όλη του τη μαγεία. Αυτά που σας αναφέραμε πιστεύουμε πως είναι αρκετά για να σκεφτείτε το τι πρόκειται να δούμε στο νέο αυτόν τίτλο.

Τέλος να σας πούμε ότι επίσημα πλέον ανακοινώθηκε ότι το Splinter Cell:Double Agent πρόκειται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2006 για PC, PlayStation 2, GameCube, Xbox και Xbox 360! Αναμείνατε για περισσότερες πληροφορίες στο προσεχές μέλλον και φυσικά κάποιες Screenshots.

ΕΠΙΣΗΜΟ site:
http://www.splintercell.com/uk/

ΠΗΓΗ:
http://tech.pathfinder.gr/games/news/148983.html