Ανακοίνωση των ΝΕΩΝ εκδόσεων των προϊόντων επεξεργασίας φωτογραφίας και video απο την Adobe.

Adobe® Photoshop® Elements 5.0 & Adobe Premiere® Elements 3.0
Η Adobe ανακοίνωσε σήμερα – τις νέες εκδόσεις των νούμερο ένα καταναλωτικών προϊόντων επεξεργασίας photo & video – του Adobe Photoshop Elements 5.0 και του Adobe Premiere Elements 3.0. Οι εφαρμογές θα διατίθενται είτε ως μεμονωμένα προϊόντα είτε ως bundle. Οι νέες αυτές εκδόσεις των προϊόντων, παρέχουν μεγάλες δυνατότητες και ευκολία στη χρήση, για την επεξεργασία φωτογραφιών και εντυπωσιακών home videos.

Ως home user μπορείτε εύκολα να ζωηρέψετε τα photo slide shows με cinematic effects και transitions. Χρησιμοποιήστε freeze frames για να προσθέσετε παύση στο video ή για να δημιουργήσετε επαγγελματικά εξώφυλλα και ετικέτες DVD. Δώστε προσωπικό χαρακτήρα στα DVDs και μοιραστείτε τα εύκολα στο web.

Αdobe® Captivate™ 2
Ακόμα η Adobe ανακοίνωσε τo Adobe Captivate το οποίο παρέχει σε όλους τη δυνατότητα να δημιουργούν γρήγορα, δυναμικές προσομοιώσεις, παρουσιάσεις λογισμικού και εκπαίδευση χωρίς την απαραίτητη γνώση προγραμματισμού ή άλλων multimedia εφαρμογών. Βασισμένο στο κορυφαίο προϊόν Adobe Flash, το Adobe Captivate δημιουργεί αυτόματα interactive περιεχόμενο σε μορφή Flash χωρίς να απαιτείται από τους χρήστες η γνώση Flash. Με το Adobe Captivate 2, οι επαγγελματίες εκπαιδευτές και επιχειρηματίες χρήστες μπορούν να καταγράψουν ενέργειες, να προσθέσουν e-Learning interactions, να δημιουργήσουν περίπλοκα σενάρια και να συμπεριλάβουν rich media που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του χρήστη.